25 euro cashback korting voor studenten bij Lebara!

Bij Patrick (24) valt nooit een hoge telefoonrekening op de mat

0

Voor bedrijfskundestudent Patrick (24) ging de tijd snel. Vier jaar geleden zat-ie
nog voor de eerste keer in een collegezaal, nu zet hij de puntjes op de i van zijn
masterscriptie. Vanaf het begin van zijn studie heeft hij een Sim Only abonnement
van Lebara. Genoeg belminuten, lekker snel internet en een lage rekening zodat
er geld overblijft voor leuke dingen.

Goedkoop abonnement

“Mijn abo liep net af toen ik begon met studeren,” vertelt Patrick. “Mijn kamer was best prijzig en ik had nog geen baantje gevonden, dus ik wilde op wat dingen besparen. Sim Only van Lebara is daarom perfect; voor een tientje per maand heb ik 5 GB internet en 150 minuten bellen; voor mij is dat precies genoeg. En ik had toch nog een smartphone die het echt prima deed.”

Streamen in de metro

Onderweg naar huis in de metro of tram streamt Patrick graag. Een serietje op Netflix of iets op YouTube of Twitch. “Ik heb in de app voor € 0,50 een extra optie aangezet waarmee ik mijn internetsnelheid verdubbel naar 150 Mbps. Vaak is dat nog sneller dan de openbare wifi . En Lebara zit op het 4Gnetwerk van KPN, dus eigenlijk heb ik nooit problemen met slecht bereik.”

Snel aanpassen

“Soms ga ik net iets harder door mijn data heen, dan kan ik heel cheap in de MyLebara app meer GB’s kiezen. Toen ik laatst op vakantie ging en ik minder online was, kon ik gratis mijn databundel verlagen. Toen ik thuis was, zette ik ‘m weer terug. Je hoeft je gewoon eigenlijk nergens druk om te maken, regelt alles zelf en betaalt echt alleen voor wat je nodig hebt.”

Ook voordelig bellen, sms’en en internetten zonder gedoe?

Stel nu je abonnement samen op www.lebara.nl/sigids en kies je voor Sim Only met een looptijd van 24 maanden? Dan krijg je als extraatje € 25,- cashback! Mail na je bestelling je naam, mobiele nummer en e-mailadres waarmee je het abonnement hebt aangevraagd naar student@lebara.nl en we storten het geld binnen een maand op je rekening.

Deze cashback actie is geldig tot en met 31 oktober 2020 en alleen via www.lebara.nl/sigids.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here