Actie: Bestel sokken en steun de zorg!

0

Het is inmiddels moeilijk voor te stellen, maar in 1971 was het lastig hippe sokken te vinden die pasten bij de in de VS opkomende hotpants trend. De creatief directeur van platenhoezen voor muziekartiesten, Gary Wolkowitz, sprong in dit gat en begon op kleine schaal met het zeefdrukken van sokpatronen. Hot Sox, opgericht in California (VS) was een feit!

Met bijna 50 jaar ervaring op de breipennen is Hot Sox inmiddels dé creatieve stamboom van modesokken in Amerika. De krachtige ontwerpen benadrukken de individualiteit van de drager, passen binnen de trend van vandaag en verhogen de fun factor.

Ook jij kunt nu op eenvoudige wijze kennis maken met Hot Sox en direct het kerstinitiatief Sokken voor de Zorg steunen. Bestel nu online 3 paar Hot Sox voor slechts €10,- en haal hiermee een uitgesproken kerstcadeau in huis, of trakteer jezelf en je huisgenoten.

De verzendkosten zijn slechts €4,95 (ongeacht het aantal pakketjes dat je bestelt; lekker combineren en je sokcollectie uitbreiden met de hele club dus….).

Je steunt direct het goede doel, want voor ieder setje van 3 sokken dat jij koopt kunnen wij 2 zorgverleners blij maken met een soortgelijk pakketje.

Hot Sox, een warm gebaar naar de zorg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here