Parttime Vaccinatie Medewerker in Hilversum


Job|
Hilversum
Logo
Deel deze pagina
Degree level: HBO
Functies: Administrate
Werkervaring: 0 to 1 years
Company sector:

Over

Wil jij je steentje bijdragen in deze coronacrisis? Ga aan de slag als vaccinatie medewerker in Hilversum.


Wat ga je doen?

Jij krijgt als tester een speciaal pak aan en gaat vervolgens de PCR of antigeentest afnemen bij mogelijk besmette patiënten. Je zorgt ervoor dat het neus en wangslijm goed getest kan worden op een infectie van corona. Tevens word jij gebrieft om de patiënt van de juiste informatie te kunnen voorzien en te woord te kunnen staan. Helaas stijgen de besmettingen weer. Niemand weet precies hoe het gaat verlopen en hoe lang het nog gaat duren, maar jij bent als bemonsteraar nog steeds heel hard nodig!! Voordat je aan de slag gaat krijg je nog een training met alle nieuwe collega’s. De training zal in januari starten.


Waar ga je werken als tester?

Er worden diverse nieuwe teststraten geopend in Nederland waar jouw hulp heel hard nodig is. Samen met de GGD kijken we naar je locatie. Een rijbewijs is gewenst, aangezien sommige locaties moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.


In de teststraat rijden patiënten rustig naar jou toe. Ze hoeven niet uit te stappen. Jij kunt door het open raam van de auto of vanuit de deuropening de werkzaamheden verrichten volgens de richtlijnen en hierna voorzie jij ze van de juiste informatie.


Ben jij?

  • Minimaal 16 uur per week
  • Flexibel inzetbaar
  • Beschikbaar vanaf januari


Wat bieden wij jou als tester?

  • Contract voor de duur van het opdracht met vaste uren, dus geen 0-urencontract
  • Salaris tussen de €15 en €20 euro per uur


Ben jij na het lezen van de vacature helemaal enthousiast geworden en wil jij graag je steentje bijdragen? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren via de reageer button!

... Meer