Planner Connexxion Taxi Services

Verified by Studenten.nl

Wij zoeken planners voor ons groepsvervoer. 

Job|
Tilburg, Zwolle, Groningen
Connexxion Taxi Services logo
Connexxion Taxi ServicesWij zoeken leuke collega's! Niet alleen achter het stuur, maar ook achter de schermen.
Deel deze pagina
Company size: More than 1000 employees
Degree level: HBO
Functies: Strategy & Planning, Transport, Communication
Required language: Dutch
Werkervaring: 1 to 3 years
Company sector: OtherLogistics
Tel: 06-34387025
Adres: Oosterlandenweg 15, IJsselmuiden

Over

Kun jij plannen, sturen en coachen? En ben jij meerdere dagen of dagdelen per week beschikbaar? Dan is dít misschien de baan voor jou!


Dagelijks vervoeren wij vele mensen waarvoor reizen met het openbaar vervoer geen optie is. Kinderen naar speciaal onderwijs of instelling, ouderen naar een dagbesteding, rolstoel- of ander zorgvervoer... ze kunnen rekenen op het taxivervoer van Connexxion.


Vaak zie je alleen de voorkant van dit proces, maar hier gaat een complexe en interessante logistieke puzzel achter schuil. Regie, een efficiënt rooster en goede planning zijn hierbij onmisbaar. Daarom zijn wij voor onze regiecentra in Tilburg, IJsselmuiden en Veendam per direct op zoek naar planners (20 - 40 uur p/wk).


Wat ga je doen

Samen met je collega’s verzorg je de dagelijkse planning van het groepsvervoer van meerdere locaties. In deze dynamische, uitdagende baan ben je de schakel tussen de opdrachtgevers en de chauffeurs en hebt contact met alle betrokken partijen (chauffeurs, andere collega's, scholen, instellingen, samenwerkende vervoersbedrijven, etc.). Verder zorg je voor een correcte verwerking van de hiermee verband houdende administratieve gegevens. De werktijden zijn diensten tussen 07:00 en 19:00 uur op doordeweekse dagen.

 

Wat breng je mee

Voor jou staat de mens centraal en jij voelt je medeverantwoordelijk voor een goede uitvoering van het vervoer van onze reizigers. 


Door jouw ondernemende en servicegericht instelling is het vanzelfsprekend, dat onze chauffeurs met alle vragen over hun dienst en routes bij jou terecht kunnen.


Verder vragen wij:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Goede planvaardigheden
  • Kennis van automatiseringssystemen
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Flexibiliteit
  • Stressbestendigheid.


Wat bieden wij

Een marktconform salaris en een dynamische functie waarbij jij het verschil kunt maken. Want één ding is zeker, een planner zoals jij weet het verschil te maken tussen naar je werk gaan of er voor te gaan.

... Meer