De Performance Factory: een bruisende talentenfabriek

0

Dé nieuwe hotspot van Enschede is De Performance Factory. Het complex, met haar karakteristieke fabrieksgebouwen, ligt dichtbij het centrum en is makkelijk bereikbaar. Vroeger stonden er op deze plek weefgetouwen en werden er instantklaar films gemaakt. Nu is het nog steeds een fabriek, maar dan voor talenten in kunst, cultuur, ambacht en ondernemerschap. Ook kun je er heerlijk sporten en hebben ze een hippe foodhal. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Kom dus snel langs en proef de sfeer!

Twentsche Foodhal

Deze hal zit in Gebouw Zuid en hier kun je (h)eerlijk en gezond eten. Tevens ben je hier op de juiste plek als je wil leren dansen, acteren en musiceren. Ben je op zoek naar een expositieruimte om je kunst te laten zien? Wil je lekker werken in een atelier of ambachtelijk bezig zijn in de stadswerkplaats? Hier kan het!

Urban sporten

In gebouw Oost vind je activiteiten die je te gek zult vinden. Van free running tot bouldering en van voetbalveldjes tot crossfit. De urban sporter is hier aan het juiste adres. Probeer ook de klimwand, trampolineveld, room escape, skatebaan en padelbaan. Allemaal bijzondere en gevarieerde activiteiten op één plek!

Gebouwen Noord en West

De voormalige portiersloge is volledig getransformeerd naar een ambachtelijke bierbrouwerij, alwaar de speciaalbieren van Aenske worden gemaakt. De Nederlandse Reisopera, Polaroid Originals, en diverse zorgpartijen hebben inmiddels ook hun plek gevonden in deze gebouwen.

Brainstormen of vergaderen?

Wil je vergaderen of brainstormen in een industriële omgeving? Huur dan een vergaderruimte of flexwerkplek in gebouw Oost of gebouw Zuid. Op onze website staan alle mogelijkheden.

Hoge Bothofstraat 31-49, Enschede
www.performancefactory.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here