Studenten logo.

Evenementen coördinator - Unicef

Verified by Studenten.nl

Wil jij samen met je team evenementen opstellen en uitvoeren voor UNICEF Regio Breda?

Internship|
Breda
MOOIWERK logo
MOOIWERKOoit wel eens aan vrijwilligerswerk gedacht? Via MOOIWERK vind je de tofste klussen.
Deel deze pagina
Loading...
Copied!
Company size: 11 to 50 employees
Degree level: HBO, WO Bachelor, WO Master
Functies: Events, Project Management
Required language: Dutch
Werkervaring: 0 to 1 years
Company sector: Non-profit & Charity
Tel: 076 – 523 35 60
Adres: Gasthuisvelden 11

Over

UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen, die zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind, respecteert en naleeft. Dit is de mooiste opdracht die je kunt krijgen en die UNICEF samen met regeringen, bedrijven, particulieren én kinderen zo goed mogelijk wil uitvoeren. Ook UNICEF Regio Breda draagt door middel van fondsenwerving, evenementen en voorlichting bij aan de doelstellingen van UNICEF Nederland. Met dit onbetaalde maar onbetaalbare werk willen wij een bijdrage leveren aan het welzijn van kinderen over de hele wereld!


DIT IS WAT JE GAAT DOEN

Als evenementen coördinator ben je samen met je team verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van evenementen van UNICEF Regio Breda. Met je team bedenk en organiseer je nieuwe evenementen en houd je bestaande evenementen in stand. Ook schakel je met het UNICEF-hoofdkantoor en andere regioteams om mogelijk aan te sluiten bij landelijke acties of een evenement van UNICEF Regio Breda landelijk uit te dragen. Bij het organiseren van evenementen leg je contact met externe partijen om hiermee samen te werken en relaties te onderhouden. Als coördinator houd je overzicht van alle activiteiten en stuur je het evenementen team. Daarnaast werk je nauw samen met de voorzitter en de rest van het coördinatieteam.


WIE BEN JIJ EN WAT KRIJG JE

We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die veel plezier haalt uit het organiseren van evenementen en daar een aantal uur per week aan zou willen besteden. Als evenementen coördinator ben je ondernemend, proactief en hebt goede organisatorische vaardigheden. Als vrijwilliger bij UNICEF Regio Breda kom je in het vrijwilligersnetwerk van UNICEF Nederland en worden er leuke activiteiten georganiseerd waar jij als vrijwilliger bij aan kunt sluiten. Daarnaast is er bij UNICEF veel ruimte om te leren en ervaring op te doen.


OVER DEZE ORGANISATIE

UNICEF Regio Breda is een team met enthousiaste vrijwilligers die zich actief inzet om een bijdrage te leveren aan de door UNICEF gestelde doelstellingen. Dit wordt onder andere gedaan door evenementen te organiseren, voorlichtingen te geven en samen te werken met externe partijen. Het vrijwilligerswerk bij UNICEF Regio Breda is erg veelzijdig en dynamisch!

... Meer