Studenten logo.

Stagiare HBO Kwaliteit & Pedagogiek

Verified by Studenten.nl

Waar jouw talenten ook liggen, kom jouw passie uitdragen bij ons!

Internship|
Eindhoven
Spring Kinderopvang  logo
Spring Kinderopvang Om te weten wie jij bent ontvangen we graag jouw gegevens!
Deel deze pagina
Loading...
Copied!
Company size: 501 to 1000 employees
Degree level: HBO
Functies: Healthcare
Required language: Dutch
Werkervaring: 0 to 1 year
Company sector: Other
Tel: 06 11 87 14 50
Adres: Bernhardstraat 8, Boxmeer

Over

Voor onze afdeling Kwaliteit en Pedagogiek zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiair(e) die het leuk vindt onderzoek te doen naar een vraagstuk binnen de kinderopvang of de verbinding wil maken tussen wetenschap en praktijk op een pedagogisch onderwerp.


Bij Spring staat de kwaliteit van het kind én de medewerker voorop en doen we er alles aan om ons te blijven ontwikkelen. Daar hebben wij jou voor nodig! Of het nu gaat over hoe wij pedagogisch beleid het beste kunnen implementeren, het creëren van een ideale dagplanning op de groep of hoe we de ontwikkeling van kinderen kunnen bevorderen tijdens de ‘vrije’ momenten, jij kunt het onderzoeken en ons van adviezen voorzien! Heb je zelf een interessant onderzoeksonderwerp, vertel het ons, wij staan er voor open!


Ben je nog steeds enthousiast en geïnteresseerd maar zijn nog niet al je vragen beantwoord na het lezen van de vacature mag je altijd contact opnemen met Joey Eekhof (stage-coördinator) via telefoon, mail of WhatsApp. 


Joey Eekhof (stage coördinator)

Telefoonnummer: 06 54 29 07 97

Email: [email protected]


... Meer