Studenten logo.

Huisarts in Amsterdam

De Huisartsenpraktijk UvA is er speciaal voor studenten. Studenten van de UvA, HvA, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en de Rietveld Academie zijn van harte welkom.
Amsterdam|
Huisarts in Amsterdam logo
Ontvang meer informatieDe huisarts voor Studenten in Amsterdam.
Industry: Healthcare
Type of doctor: practitioner
Opening hours: 08:00 - 17:00
Tel: 020-5252878
Adres: Oude Turfmarkt 151, Amsterdam

Over

Als je in Amsterdam woont moet je ook een huisarts hebben. Natuurlijk het liefst een huisarts die verstand heeft van studenten en die het prima vindt dat je in de praktijk blijft als je in Amsterdam weer eens verhuist.


De studentenartsen van de UvA en HvA zijn zulke huisartsen. Hun praktijk bevindt zich midden in de binnenstad vlakbij de Munt. Ze hebben een dagelijks inloopspreekuur, er zijn avondspreekuren, je kunt via internet een herhaalrecept aanvragen en via de e-mail vragen aan de huisarts stellen. En als je denkt aan een blaasontsteking of een SOA kun je voor een test binnenlopen of via het internet een afspraak maken.

Natuurlijk weten de studentenartsen alles van anticonceptie, soa’s en studie gerelateerde problemen. Daarbij kunnen ze je het goedkoopst van tropenvaccinaties voorzien.


We hebben een hoofdvestiging midden in het Centrum tegenover de Munttoren aan de Oude Turfmarkt. We hebben een dependance in het Gezondheidscentrum op de Campus Roeters Eiland.

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten