Studenten logo.

MBO en HBO traineeship

Verified by Studenten.nl

Wil jij jezelf uitdagen? Ga dan voor het hbo/wo of mbo traineeship van Facilicom!

Traineeship|
Rotterdam
Facilicom Group logo
Facilicom GroupBekijk onze traineeships, stages en bijbanen!
Deel deze pagina
Loading...
Copied!
Company size: More than 1000 employees
Degree level: HBO, WO Bachelor, WO Master
Functies: Management
Required language: Dutch
Werkervaring: 0 to 1 years
Company sector: Other
Adres: Karel Doormanweg 4, Schiedam

Over

Onder de vlag van Facilicom Group zijn de merken Gom, Trigion, Food&I, Facilicom Solutions en Incluzio verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van de organisatie. Als trainee van Facilicom Group kan jij, binnen een van deze merken, een mooie rol spelen!


Je komt te werken in een organisatie waar iedereen welkom is! Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met oog voor ontwikkeling waarin mensen centraal staan.


Jij bent de toekomst van Facilicom

Een traineeship bij Facilicom staat voor ontwikkeling en groei op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Jij bent tenslotte dé toekomst van Facilicom. Tijdens het 2-jarige traineeship ga je aan de slag in een functie binnen een van de merken of binnen een van de functionele afdelingen. Denk hierbij aan een rol als projectmanager, klantmanager of consultant. Jij zorgt voor de inbreng van nieuwe concepten of ideeen en brengt vernieuwingen door. Gedurende het programma maak je onderdeel uit van een team van +/- 20 trainees die samen met jou deze reis doorlopen.


Regelmatig kom je als groep bij elkaar en krijg je trainingen en coachingsessies die jou verder helpen in jouw carrière. Leuk voorbeeld om te benoemen; wij werken op het thema leiderschap nauw samen met Korps Commando! Uiteraard krijg je volop begeleiding door jouw verantwoordelijke (talent)manager. En daarnaast hebben wij een buddysysteem waarin jij als trainee gekoppeld wordt aan een van de divisiedirecteuren. Natuurlijk wordt er ook tijd besteed aan plezier om het traineeship voor jou compleet te maken.


Jij kan écht impact maken voor een van onze merken. Dat is uiteraard nog niet alles, jij krijgt van ons:


Wat wij jou bieden

  • Een salaris van €2.750,- euro per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een onkostenvergoeding;
  • Een leaseauto, telefoon en laptop;
  • Een goede pensioenregeling, deelname collectieve verzekeringen;
  • 27 vakantiedagen;
  • Ook kan je onderdeel uitmaken van ons Young Facilicom platform, onze community voor jonge professionals waarin je bij kan dragen Facilicom toekomstproof te maken.


En als het traineeship voorbij is? Dan ben jij een volwaardige professional met wellicht een mooie positie op strategisch niveau.


Wil je meer weten? Neem dan contact op met mij, Madelief van de Ende, Campus recruiter bij Facilicom Group. [email protected] of 06-23827884. Bekijk de vacature op onze website.

... Meer