Studenten logo.

Software Engineer Traineeship

Verified by Studenten.nl
Traineeship|
Amsterdam
Studijob logo
StudijobKickstart your career!
Deel deze pagina
Loading...
Copied!
Company size: 11 to 50 employees
Degree level: WO Master
Functies: Engineering
Required language: English, Dutch
Werkervaring: 0 to 1 years
Company sector: Other
Tel: 020-5353460
Adres: Sarphatistraat 131a, Amsterdam

Over

Hoe ziet dit Traineeship eruit?

Als Trainee Software Engineer, ga jij gedurende één jaar aan de slag bij één van de vele organisaties waar deze opdrachtgever connecties heeft. Daarnaast wordt jij door de opdrachtgever zelf opgeleid in zowel hard,- als softskills, om zo na jouw traineeship de arbeidsmarkt te betreden als young professional. Dit doe jij natuurlijk niet alleen, maar onder begeleiding van jouw eigen talent manager, waar je één op één sessies mee hebt. Daarnaast zit jij ook nog in een team van vier tot acht andere trainees met wie jij trainingen zal volgen (en waarmee je natuurlijk ervaringen uit kan wisselen over jullie verschillende opdrachten).


Concreet ga jij dus:

  • 12 maanden aan de slag in een Software Engineering-rol;
  • Bij een mooie organisatie in Nederland;
  • Volg jij tegelijkertijd trainingen op soft-, en hard skills;
  • Word jij intensief persoonlijk begeleid;
  • En deel jij kennis en ervaring in jouw trainee-team!


De begeleiding vanuit deze opdrachtgever blijft niet bij een sporadisch koffiemomentje. Voorafgaand aan jouw traineeship wordt een plan van aanpak opgesteld, op jouw behoeften en die van de organisatie waar jij gaat werken afgesteld. Ook worden meteen evaluatiemomenten ingepland en vindt er aan het eind natuurlijk een evaluatiegesprek plaats. Zo worden continu zowel jouw verwachtingen, als die van de organisatie waar jij werkt en die van de opdrachtgever, gemanaged! Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan gedurende jouw traineeship!


Voorbeeldrol:

In de Software Engineering-track van het traineeship, kan jij denken aan bijvoorbeeld een baan als IOS Software Developer bij ING. Hier ga jij werken aan het implementeren van nieuwe features voor het oplossen van bugs binnen de ING Mobiel Bankieren app voor IOS.

... Meer