Studenten logo.

Traineeship Huisvesting UvA / HvA / UMC

Verified by Studenten.nl


Traineeship|
Amsterdam
Studijob logo
StudijobKickstart your career!
Deel deze pagina
Loading...
Copied!
Company size: 11 to 50 employees
Degree level: WO Master
Required language: English, Dutch
Werkervaring: 0 to 1 years
Company sector: Real estate
Tel: 020-5353460
Adres: Sarphatistraat 131a, Amsterdam

Over

Hoe ziet het programma eruit?

Het Traineeship Vastgoed is een tweejarig programma. Deze twee jaar zijn opgedeeld in drie losse opdrachten, van elk acht maanden. Naast het meedraaien op de afdeling waar jij jouw opdracht uitvoert, is er ook veel ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo heb jij 12 keer per jaar een individueel gesprek met een coach en volg jij in groepsverband vier dagen per maand relevante trainingen. Denk hierbij aan inhoudelijke intervisie, presentaties en kennisworkshops of trainingen op competenties.


Jij gaat dus tijdens dit Traineeship de nodige inhoudelijke kennis vergaren over huisvesting bij deze onderwijsinstellingen. Dit doe je aan de hand van de zogenaamde huisvestingsvierhoek. Deze vierhoek behelst een viertal perspectieven: de gebruiker, de eigenaar, de ontwikkelaar en beheerder. Jij leert vanuit en bij deze perspectieven de juiste vragen te stellen, om zo een goed advies uit te kunnen brengen.


Voorbeelden van opdrachten

Om het Traineeship te concretiseren, zijn hieronder een aantal voorbeelden omschreven van opdrachten die jij zou kunnen gaan uitvoeren. Bedenk hierbij dat je aan de slag gaat bij één van de drie organisaties en de opdrachten dus altijd in de publieke sector worden uitgevoerd. Zo draag jij actief bij aan het succesvol kunnen bieden van onderwijs aan de studenten van de onderwijsinstellingen, of het bieden van zorg aan patiënten.


Voorbeeldopdracht 1 – Afdeling Huisvestingsontwikkeling

Bij de afdeling HO zijn ze altijd bezig met op de hoogte blijven van de nieuwste, innovatieve en flexibele huisvestings- en serviceconcepten op de markt. Jij draait operationeel mee en leert hoe men overgaat van strategie tot uitvoering, het opstellen van de business cases en het beargumenteren dat de nieuwe concepten bruikbaar zijn voor onderwijsinstellingen.


Voorbeeldopdracht 2 – Afdeling Facilitaire Services

Bij FS ga jij aan de slag met het meerjarenonderhoudsplan. De huisvesting van de instellingen is constant in verandering en het meerjarenonderhoudsplan verandert vanzelfsprekend mee. De manier waarop is minder vanzelfsprekend en hier word jij in meegenomen en ga je actief aan bijdragen. Ook werk je mee aan het ongoing proces van het programma van eisen van FS toekomstbestendiger maken.


Voorbeeldopdracht 3 – Gericht op de gebruiker

Faculteiten van de onderwijsinstellingen staan altijd voor de uitdaging om te definiëren wat hun huisvestingsbehoefte is op de langere termijn. Je kan je voorstellen dat het lesgeven in tijden van COVID hier ook weer de nodige verandering in heeft gebracht. Jij zorgt ervoor en denkt na over manieren om de faculteiten te faciliteren in dit complexe toekomstvraagstuk.

... Meer