Studenten logo.

Traineeship IT Business Analist

Verified by Studenten.nl
Traineeship|
Amsterdam
Studijob logo
StudijobKickstart your career!
Deel deze pagina
Loading...
Copied!
Company size: 11 to 50 employees
Degree level: WO Master
Functies: Analyst
Required language: English, Dutch
Werkervaring: 0 to 1 years
Company sector: Finance & Banking
Tel: 020-5353460
Adres: Sarphatistraat 131a, Amsterdam

Over

Hoe ziet dit Traineeship eruit?

Als Trainee in de IT Business Analist, ga jij gedurende één jaar aan de slag bij één van de vele organisaties waar deze opdrachtgever connecties heeft. Daarnaast wordt jij door de opdrachtgever zelf opgeleid in zowel hard,- als softskills, om zo na jouw traineeship de arbeidsmarkt te betreden als young professional. Dit doe jij natuurlijk niet alleen, maar onder begeleiding van jouw eigen talent manager, waar je één op één sessies mee hebt. Daarnaast zit jij ook nog in een team van vier tot acht andere trainees met wie jij trainingen zal volgen (en waarmee je natuurlijk ervaringen uit kan wisselen over jullie verschillende opdrachten).


Concreet ga jij dus:

  • 12 maanden aan de slag in een IT Business Analist-rol;
  • Bij een mooie organisatie in Nederland;
  • Volg jij tegelijkertijd trainingen op soft-, en hard skills;
  • Word jij intensief persoonlijk begeleid;
  • En deel jij kennis en ervaring in jouw trainee-team!


De begeleiding vanuit deze opdrachtgever blijft niet bij een sporadisch koffiemomentje. Voorafgaand aan jouw traineeship wordt een plan van aanpak opgesteld, op jouw behoeften en die van de organisatie waar jij gaat werken afgesteld. Ook worden meteen evaluatiemomenten ingepland en vindt er aan het eind natuurlijk een evaluatiegesprek plaats. Zo worden continu zowel jouw verwachtingen, als die van de organisatie waar jij werkt en die van de opdrachtgever, gemanaged! Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan gedurende jouw traineeship!


Voorbeeldrol: In dit traineesship kan jij bijvoorbeeld aan de slag als Business Analist bij een organisatie als Tikkie:. Hier werk je aan de Tikkie app in SQL en schrijf je scripts voor het ontsluiten van management informatie en het maken van rapportages.

... Meer