Studenten logo.

Vrije Universiteit Amsterdam

Al sinds de oprichting in 1880 staat de VU voor een onderscheidende manier van wetenschap toepassen.

Amsterdam
Type of Instelling: Instelling (Hoofdvestiging)
Number of students: 27848
Degree programs: 133
Tel: 020 - 5989898
Adres: 1105 De Boelelaan, 1081 HV, Amsterdam

Over de Vrije Universiteit Amsterdam

Met ons onderzoek en onderwijs willen we de wereld beter maken. Maatschappelijke problemen vragen om samenwerking tussen verschillende specialismen. De VU heeft bijna 50 bacheloropleidingen en meer dan 100 masteropleidingen, allemaal aangeboden op de campus. We bieden kwalitatief goed onderwijs dat hoge eisen stelt aan studenten en docenten.


Hier bij de VU laten we jou over de grenzen van je studie kijken. Zo krijg je les van docenten uit andere relevante vakgebieden en delen professionals hun praktijkervaring. Ook bieden we veel (buitenlandse) stagemogelijkheden via ons rijke internationale netwerk van universiteiten, bedrijven, non-profitorganisaties, overheden en andere partners.


De VU heeft een eigen campus voor alle opleidingen. Daardoor maak je niet alleen eenvoudig kennis met andere interessegebieden, maar ook met andere studenten. Met studentenwoningen om de hoek, een coffeecorner, supermarkt, café/restaurant en een uitgebreid sport- en cultuurprogramma is de campus een plek om te studeren, af te spreken en te sporten. Voor elk van de bijna 25.000 studenten met welke religie, cultuur en overtuiging dan ook is de VU een plek om je thuis te voelen.

title

Studenten.nl Rating

Sfeer4.1 / 5
Kwaliteit klaslokalen3.7 / 5
Kwaliteit studieruimtes3.6 / 5
Beschikbaarheid studieruimtes3.3 / 5
Kwaliteit bibliotheek3.7 / 5

Universiteiten

resultaten
Studieniveau
Studierichtingen
Opleidingsvorm
Startmoment

Loading latest programs for you...