Hoe bereik je studenten online, gericht en meetbaar?

Zijn studenten uw doelgroep en wilt u ze graag gericht en meetbaar bereiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring en weten iedere maand honderdduizenden studenten te bereiken, zowel online als offline en zowel landelijk als regionaal. We zijn ruimschoots de grootste op het gebied van studentenmedia in Nederland en hebben vele mogelijkheden om te adverteren. De vraag “hoe bereik je studenten?” wordt door ons beantwoord.

Gericht op conversie

We doen dit niet alleen met content en banners op Studenten.nl, maar ook met campagnes op Stuvia.com en SIgids.nl. Tevens zijn onze offline media, de Studenten Informatie gids en de Studenten Krijtposter, zeer interessant om in te zetten voor advertenties. We kunnen targeten op studentenstad, studiejaar en studierichting. Het is maar net wat bij uw marketingcampagne past en wat uw budget is. Alles is mogelijk, van blog tot content partner en van online banner tot social media. Meetbaar, getarget en gericht op conversie!

Waarom participeren bij ons interessant is?

  • Groot bereik van studenten
  • Regionaal en landelijk
  • Online en offline
  • Gericht op conversie
  • Meetbaar met daarna een overzicht van de resultaten
  • Uw campagne kunt u op ieder moment starten
  • Goede referenties

Referenties

Vraag zelf eens aan uw studerende kinderen, neefjes, nichtjes, etc. of ze Studenten.nl, de SI gids en/of Stuvia kennen, dan wordt meteen duidelijk dat uw campagne via onze kanalen gezien zal worden. Wel zo fijn om dit van de studenten doelgroep zelf te horen toch?

Interesse?

We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken, maar we kunnen natuurlijk ook informatie per mail sturen. De mediakaarten en voorbeelden van succes cases zijn in principe meteen duidelijk.

Naast onze eigen studentenmedia kunnen wij u ook helpen met het opzetten en gunstig inkopen van campagnes die passen bij uw studentenmarketing strategie.

Neem ook eens een kijkje op Studentenmedia.nl, daar staan al onze manieren om te adverteren richting studenten uitgebreid beschreven.

Contact

Werkman Media B.V.
info@werkmanmedia.nl
www.werkmanmedia.nl