De Studenten Informatiegids

0

De Studenten Informatiegids (SI Gids) is al sinds 2001 een begrip onder eerstejaars studenten. De gids verschijnt jaarlijks en bevat enorm veel informatie die studenten wegwijs maakt in het studentenleven. Dit handboek voor de student komt uit in 23 studentensteden. Iedere stad heeft een eigen versie.

De SI Gids wordt tijdens de introductieweken in augustus actief verspreid op de informatiemarkten en door de studentenverenigingen, hogescholen en universiteiten.

Naast de papieren Studenten Informatiegids is er de studentenwebsite www.sigids.nl. Op dit online platform kunnen studenten zich in iedere studentenstad oriënteren op studie, werk, kamers, lifestyle en alle andere zaken die studenten bezig houdt.

Het doel van de SI Gids


Via de website en de gids worden studenten begeleid bij een van de mooiste tijden uit hun leven. In hun nieuwe studentenstad leren ze de leukste adresjes kennen waar je als student met zijn.

Informatie

Meer informatie over de inhoud en de mogelijkheden om redactie en/of advertenties te plaatsen in de SI Gids vind je op www.sigids.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here