NHL Stenden

Bij NHL Stenden stimuleren we om met een open blik de wereld te ontdekken.

Meppel, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Emmen, Terschelling, Groningen, Amsterdam
Type of Instelling: Instelling (Hoofdvestiging)
Number of students: 19415
Degree programs: 74
Tel: 058 - 2512345
Adres: 810 Rengerslaan, 8917 DD, Leeuwarden

Over de NHL Stenden

Dat doen we door onze studenten en docenten uit te dagen om over de grenzen van hun eigen vakgebied te kijken. Samen met partners uit de regio werken we in een internationale, ondernemende en waardengedreven omgeving, waarin persoonlijk leiderschap en creativiteit centraal staan. Onze afgestudeerde professionals maken met hun kennis en innovatieve blik op de wereld het verschil binnen nationale en internationale organisaties.


Praktijkgericht onderwijs en onderzoek

Kenmerkend aan de opleidingen van NHL Stenden Hogeschool is dat de praktijk centraal staat. Al tijdens de studie maken onze studenten kennis met hun toekomstige werkveld, via praktijkopdrachten in ateliers en stages op de werkvloer. Daarnaast kent NHL Stenden diverse lectoraten waarin professionals uit het werkveld samenwerken met lectoren en onderzoekers van onze hogeschool. Samen brengen we kennis in de praktijk!


Een nieuwe hogeschool

Op 1 januari 2018 bundelden NHL Hogeschool en Stenden Hogeschool hun krachten en werden zo een nieuwe hogeschool. Met ons nieuwe onderwijsconcept Design Based Education verbinden we ons onderwijs en onderzoek met het werkveld. Aan NHL Stenden Hogeschool studeren circa 20.000 studenten en werken bijna 2000 medewerkers. Het aanbod aan opleidingen bestaat uit ruim 150 associate degree…

Studenten.nl Rating

Sfeer4.2 / 5
Kwaliteit klaslokalen3.7 / 5
Kwaliteit studieruimtes3.7 / 5
Beschikbaarheid studieruimtes3.5 / 5
Kwaliteit bibliotheek4.0 / 5

Universiteiten

resultaten
Studieniveau
Studenten tevredenheid
Studierichtingen
Opleidingsvorm
Startmoment

Loading latest programs for you...