Studenten logo.

Custom Connect

Verified by Studenten.nl
Altijd een passende bijbaan in Groningen, Breda, Den Bosch en Sittard!
Breda, Den Bosch, Groningen, Sittard
Custom Connect logo
Type: Popular employer

Over

Custom Connect heeft al vele studenten voorzien van een leuke bijbaan in onze levendige contact centers. We zullen jou dus ook met open armen ontvangen!


Iedereen die werkzaam is bij Custom Connect merkt direct wat ons zo krachtig maakt. Wij doen ons uiterste best om iedereen met veel plezier naar het werk te laten gaan en zullen dit ook altijd blijven doen. We vinden het belangrijk om de werknemer te betrekken bij de werkprocessen; wat doen jouw sales voor het bedrijf of je project? Wat gebeurt er als de groepstarget niet gehaald wordt? Hoe voer je een leuk gesprek met de klant of hoe leid je een gesprek? We bieden onze medewerkers de juiste training en begeleiding om het beste uit zichzelf te halen. Naast hard werken, staat een prettige werksfeer en een hoog uurloon bij ons hoog in het vaandel!


Onze locaties bieden verschillende soorten vacatures. Ga jij altijd voor het beste resultaat en wil je uitgedaagd worden met sales targets? Dan kan je terecht op onze commerciële klantenservice functies. Ben jij een topper in service? Dan heb je de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen onze helpdesk functies voor verschillende leuke merken. 


Bonussen, incentives en Bring a friend

Op onze projecten kan je op verschillende manieren bonussen verdienen. Je kunt denken aan sales bonussen, maar ook incentives vanuit de opdrachtgevers. Heb jij een vriend, familielid of studiegenoot die ook op zoek is naar een baan? Dan krijg jij van ons ook nog eens een bonus als wij deze persoon aannemen. Win-win situatie dus!

... Meer

Vacatures

0 resultaten
Dienstverband
Type dienstverband
art abstraction

Geen resultaten gevonden

Pas uw zoekopdracht aan:

  • • Probeer verschillende zoektermen
  • • Probeer meer algemene zoektermen