Studenten logo.

Studenten Inhuren? Start vandaag met het inhuren van een werkstudent!

Ontdek de kracht van de nieuwe generatie. Verbind, werf en groei met Studenten.nl! Hulp nodig? 📞 Bel 030-2272133

EviindicatorRecently active
HBO Bachelor, Interdisciplinary
UtrechtLeuk bijbaantje
8-12 uur p/wKlantenservice
EmmaindicatorRecently active
WO Bachelor, Behavior and Society
RotterdamLeuk bijbaantje
12-16 uur p/wZorg
LucasindicatorRecently active
WO Master, Art and Culture
GroningenVeel uren werken
12-16 uur p/wITHoreca
DaanindicatorRecently active
HBO Bachelor, Economy and Business
AmsterdamVeel uren werken
20-40 uur p/wITZorg
Studenten InhurenArrow
Logo 0Logo 1Logo 2Logo 3Logo 4Logo 5Logo 6

Huur studenten in op het juiste moment

2.7k

Studenten die nu op zoek zijn naar een baan

98%

Geeft aan tevreden te zijn met de match

300k

Jobviews Per Jaar

Quotes Up pic
Quotes Down pic

“Na het inhuren van studenten via Studenten.nl is de energie en dynamiek in ons bedrijf echt veranderd. Hun frisse kijk en passie zijn onmisbaar geworden”

Jeroen van den Berg

4000 Studenten Direct Beschikbaar

Studenten Inhuren bij Studenten.nl

Op zoek naar getalenteerde studenten voor diverse opdrachten en werkzaamheden? Bij Studenten.nl vind je de perfecte match voor jouw bedrijf. Of je nu tijdelijke ondersteuning, stagiaires of toekomstig talent zoekt, wij hebben de juiste kandidaten.

Profielen van Studenten Bij Studenten.nl hebben we een uitgebreid bestand van gemotiveerde studenten uit diverse studierichtingen en met verschillende expertisegebieden. Van technische studenten en marketeers tot IT-specialisten en administratieve krachten, wij hebben de juiste kandidaat voor jouw behoeften. Bekijk onze profielen om de ideale student voor jouw project te vinden.

Onze Werkwijze

Onze werkwijze is simpel en efficiënt:

Aanvraag Indienen: Dien je aanvraag in via ons online formulier of neem direct contact met ons op. Selectieproces: Op basis van jouw wensen selecteren wij de best passende studentenprofielen. Kennismaking: Je maakt kennis met de geselecteerde kandidaten. Inhuren: Kies de student die het beste bij jouw bedrijf past en start de samenwerking. Diensten Wij bieden diverse diensten aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen:

Tijdelijke Ondersteuning: Voor drukke periodes of specifieke projecten. Stagiaires: Voor langdurige projecten en een frisse blik op jouw organisatie. Flexibele Krachten: Voor klussen die snel en efficiënt moeten worden uitgevoerd. Tarieven en Kosten Onze tarieven zijn transparant en competitief. Afhankelijk van de expertise en ervaring van de student, variëren de tarieven:

Algemene Ondersteuning: €12 - €15 per uur. Voor administratieve taken en eenvoudige werkzaamheden. Specialistische Ondersteuning: €16 - €20 per uur. Voor gespecialiseerde taken zoals marketing, IT-ondersteuning en technische opdrachten. Hooggespecialiseerde Ondersteuning: €21 - €25 per uur. Voor projecten waar diepgaande kennis en ervaring vereist zijn. Wij zorgen voor een eerlijke vergoeding voor de studenten en een scherpe prijs voor jou, zonder verborgen kosten.

Waarom Studenten Inhuren?

Flexibiliteit en Frisse Blik: Studenten brengen nieuwe ideeën en flexibiliteit naar jouw organisatie. Kosteneffectief: Studenten zijn vaak een voordeligere keuze dan vaste krachten of externe consultants. Toekomstige Talentpool: Door studenten in te huren, krijg je de kans om toekomstig talent te ontdekken en te binden aan jouw bedrijf.

Voordelen van Studenten.nl

Breed Talentbestand: Ruime keuze uit studenten van verschillende opleidingen en niveaus. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Wij selecteren alleen de meest gemotiveerde en gekwalificeerde studenten. Snelle Service: Wij zorgen voor een snelle en efficiënte match tussen jouw bedrijf en de juiste student. Inhuren voor Werving Wil je niet alleen tijdelijke ondersteuning maar ook investeren in de toekomst van jouw bedrijf? Overweeg dan om studenten in te huren met de optie tot vaste aanstelling na de samenwerking. Dit biedt je de mogelijkheid om talentvolle studenten in de praktijk te beoordelen en een langdurige werkrelatie op te bouwen.

Bij Studenten.nl maken we het inhuren van studenten gemakkelijk en efficiënt.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met de inzet van getalenteerde studenten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een aanvraag in te dienen. Samen vinden we de juiste student voor jouw bedrijf!

Veel gestelde vragen

Logo company=connexxion, Color effect=No.svg
"Fijn dat jullie zo actief meehelpen met het zoeken van geschikte kandidaten. Dankzij jullie is ons klantcontactcenter in Tilburg weer op volle sterkte. Zodra we weer nieuwe mensen zoeken meld ik me meteen weer! Zou jij ook kunnen starten met het werven van kandidaten voor locatie IJsselmuiden?"
CarlaRecruiter Connexxion