Studenten logo.

D&B The Facility Group

Verified by Studenten.nl


Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht
D&B The Facility Group logo
Type: Popular employer
Industry: Hospitality
Company size: More than 1000 employees
Tel: 020 420 06 91
Adres: Gondel 1, Amstelveen

Over

Werken bij #TheHappyFew

Niet de grootste, maar wel de beste. Dat is wat wij dagelijks nastreven. Wil jij werken in de top van de facilitaire markt, op de mooiste locaties en in een team waar iedereen voor elkaar door het vuur gaat? Lees dan verder en ontdek waarom the happy few bij D&B ook écht de happy few zijn.

 

Onze dienstverlening

D&B The Facility Group is een vooruitstrevende multi service facilitair dienstverlener. Als één van de weinige organisaties in de facilitaire markt heeft D&B vrijwel al de grotere, dagelijkse diensten in eigen huis. Objectbeveiliging, receptiediensten, kantoorschoonmaak, bedrijfscatering, office support en facility management.

 

Onze markt

In onze markt zijn wij een niche speler. Wij richten ons met onze services op de top van de corporate kantorenmarkt en op high end vastgoedlocaties. Met 1.200 meer dan getalenteerde collega’s verzorgen wij die dienstverlening bij meer dan 90 opdrachtgevers op ruim 150 locaties. Onze dienstverlening is altijd op maat gemaakt en gericht op het creëren van een 5-star-experience.

 

Onze missie

In een razendsnel veranderende wereld maken wij het verschil. Want wij hebben lef, durven anders te denken, zijn niet bang om nieuwe dingen te ondernemen en kijken altijd vooruit. En dat is broodnodig, want het is onze missie om vooruitstrevende organisaties te helpen een omgeving te creëren die mensen beter doet presteren. Wij brengen onze 5 star experience naar organisaties met ambitie. En dat doen wij met geweldige mensen en de allerbeste services, zodat de talenten van deze organisaties geluk, plezier en waardering voelen… Want dat geeft ze vleugels.

... Meer

Vacatures

3 resultaten
3 resultaten
Dienstverband
Type dienstverband