Studenten logo.

ICON Geneesmiddelenonderzoek

Verified by Studenten.nl
Een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij? Word deelnemer aan geneesmiddelenonderzoek!
Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Vlissingen, Wageningen, Zwolle
ICON Geneesmiddelenonderzoek logo
Type: Popular employer
Industry: Healthcare
Company size: More than 1000 employees
Tel: 0800-0292044
Adres: Van Swietenlaan 6, Groningen

Over

We gebruiken allemaal weleens een medicijn. Van een simpele pijnstiller tot een geneesmiddel dat door een arts is voorgeschreven. Goede medicijnen maken het leven van patiënten beter. Toch is het niet vanzelfsprekend dat er medicijnen zijn. Hiervoor is veel onderzoek nodig. Dat doet ICON al ruim 35 jaar, met alleen al in Nederland ruim 1.000 medewerkers: artsen, onderzoekers, verpleegkundigen, laboranten. En met deelnemers, mensen zoals jij!

   

Deelnemen aan geneesmiddelenonderzoek doe je om patiënten te helpen. Of om je tijd nuttig te besteden. Veel studenten gebruiken de vrije tijd in het onderzoekscentrum heel bewust om tot rust te komen. Of om te studeren. Bijvoorbeeld voorafgaand aan de tentamenperiode. Je hebt veel tijd om je even volledig op je studie te richten. Een kleine break van je dagelijkse leven. En je ontvangt ook nog eens een mooie vergoeding!


In ons onderzoekscentrum

  • Tijdens het onderzoek verblijf je in het onderzoekscentrum in Groningen (je reiskosten worden vergoed).
  • Het onderzoekscentrum van ICON is als een ziekenhuis, maar dan gezelliger. Je eet, slaapt en verblijft hier samen met de andere deelnemers.
  • Op vaste momenten doen de artsen en verpleegkundigen hun onderzoek.
  • Maar het grootste deel van de tijd vul je zelf in, door bijvoorbeeld te gamen, Netflixen, boeken te lezen of spelletjes met je mede-deelnemers te doen.


Lijkt het je wat om iets goeds te doen voor een ander én tevens wat te verdienen? Bekijk onze onderzoeken en meld je vrijblijvend aan voor een onderzoek dat bij jou past!

... Meer

Vacatures

0 resultaten
Dienstverband
Type dienstverband
art abstraction

Geen resultaten gevonden

Pas uw zoekopdracht aan:

  • • Probeer verschillende zoektermen
  • • Probeer meer algemene zoektermen