Studenten logo.

Pantein Zorggroep

Verified by Studenten.nl
Niet zomaar zorg...
Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Arnhem, Venlo
Pantein Zorggroep logo
Type: Popular employer
Industry: Care
Company size: More than 1000 employees
Tel: 06-23913809
Adres: Dokter Kopstraat 1, Beugen

Over

Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. We hebben één van de meest brede portfolio's van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, Zorgcentra, Thuiszorg en services aan huis. Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten. Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod. Hiermee ondersteunt Pantein een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.


Waarom Pantein?

- Ziekenhuis, zorgcentra en thuiszorg in één

- Samenspel is onze kracht

- Focus op leren en opleiden

- Volop doorgroeimogelijkheden

- Veel aandacht voor familie en patiënt

- Werken vanuit positieve gezondheid


Pantein bestaat uit: Maasziekenhuis Pantein, Thuiszorg Pantein, Zorgcentra Pantein en Pantein Extra. Pantein heeft daarmee één van de breedste portfolio's van Nederland: een ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, servicediensten aan huis en alle mogelijke vormen van thuiszorg.


Wij leveren - op maat en samenhangend - een compleet aanbod van producten en diensten op het gebied van gezondheid, wonen, welzijn en zorg: zorg in het ziekenhuis, thuis of in een woon-zorgcomplex of verpleeghuis. Jong en oud proberen wij te interesseren voor een gezonde leefstijl die bij hen past én die ervoor zorgt dat ze vitaal zijn, blijven of worden. Voorkomen is beter dan genezen.


Voor deze mooie uitdaging zoeken we nieuwe collega’s. Is dit iets voor jou? Ben je nieuwsgierig naar Pantein? We maken graag kennis met je!

... Meer

Vacatures

11 resultaten
11 resultaten
Dienstverband
Type dienstverband