Studenten logo.

Bookmatch tweedehands studieboeken

Verified by Studenten.nl
Duurzaam je studieboeken kopen en verkopen?
Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Nijmegen, Tilburg, Enschede, Maastricht, Eindhoven, Leeuwarden, Haarlem, Alkmaar, Heerlen, Venlo, Almere, Deventer, Arnhem, Wageningen, Den Bosch, Delft, Hilversum, Breda, Zwolle, the Hague|
Bookmatch tweedehands studieboeken logo
Ontvang meer informatieGa direct naar onze website en profiteer!
Type: Libraries and Bookshops
Industry: Other
Company size: 1 to 10 employees
Adres: Zielhorsterweg 85A

Over

Toen Wouter Kroon, eigenaar van Bookmatch, in 1996 ging studeren, begon hij met een website om studieboeken te kopen en verkopen. Hij had toen niet durven dromen dat Bookmatch 25 jaar later zo’n groot succes zou zijn.


Meer dan 250.000 tweedehands studieboeken

Er worden nu meer dan 250.000 tweedehands studieboeken aangeboden en veel boeken worden binnen enkele dagen al verkocht. Door je studieboeken tweedehands te kopen, bespaar je sowieso geld ten opzichte van nieuwe boeken. Daarnaast is het natuurlijk veel duurzamer een boek nogmaals te gebruiken dan een nieuwe te laten drukken. Als verkoper levert het verkopen van je studieboeken geld op en draag je direct een steentje bij aan een duurzamere wereld door je boek door te geven.


Geen risico’s voor koper én verkoper

Het kopen en verkopen van studieboeken via Bookmatch is daarnaast veilig en zonder risico voor zowel koper als verkoper. Mocht je een boek niet ontvangen omdat er iets misgaat met de verzending, dan betaalt Bookmatch je terug.

Is een boek toch niet naar wens, iets meer aantekeningen dan je had verwacht bijvoorbeeld, dan stuur je het gratis retour. Wanneer je als verkoper gebruikmaakt van een verzendlabel via Bookmatch, heb je geen kosten, mocht een boek retour komen en staan ze ook garant mocht een zending kwijtraken of beschadigen.


Eerstejaars kopen vaak alle boeken nieuw

Eerstejaars kopen vaak alles nieuw om er dan al snel achter te komen dat niet alle boeken altijd nodig zijn én het veel goedkoper kan door studieboeken tweedehands te kopen. Wees dus slim(mer) en begin je studie goed. Mocht een studieboek niet tweedehands beschikbaar zijn, dan kan je het vaak ook nieuw bestellen bij Bookmatch.


Goedkoper, socialer en duurzamer

Bij Bookmatch geloven ze dat het kopen en verkopen van studieboeken, goedkoper, socialer en duurzamer kan. Ontdek ook waarom 18.000+ studenten Bookmatch gemiddeld waarderen met een 9 en maar liefst 98% Bookmatch aanbeveelt.


www.bookmatch.nl

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten