Studenten logo.

De Drie Gezusters

Verified by Studenten.nl
Welkom bij De Drie Gezusters Grand Café & Terras.
Groningen|
De Drie Gezusters logo
Ontvang meer informatieHeb jij De Drie Gezusters glimlach? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij De Drie kan je altijd terecht voor een leuke baan: van bedrijfsleider tot zelfstandig werkend kok of medewerker bediening en meer.
Type: Cafe and Restaurants
Industry: Food
Company size: 51 to 200 employees
Opening hours: 11:00 - 01:00
Tel: 085-0841538
Adres: Grote Markt 36-39, Groningen

Over

Bij De Drie Gezusters is iedereen welkom. We streven er namelijk naar om de huiskamer van Groningen te zijn. Onder de Martinitoren – door Groningers omgedoopt tot d’Olle Grieze – geniet je in het Grand Café & Terras van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, borrel en diner.


Met haar hoge plafonds en spectaculaire kroonluchters is De Drie Gezusters de aangewezen plek voor feestelijke activiteiten. Het decor biedt plek voor verjaardagsfeesten, barbecues, cocktailworkshops, bierproeverijen en nog veel.


De Drie Gezusters staat te popelen om je weer terug te zien! In de maanden dat het Grand Café gesloten was, hebben de drie zussen hard gewerkt om de zaak op te knappen. Prachtig gelakte vloeren, schitterende verlichting en nieuwe likjes verf op de muren zijn het resultaat van maandenlang doorwerken en de puntjes op de 'i' zetten. We zijn er trots op! Reserveren voor het terras is niet mogelijk, ons team helpt je graag spoedig aan een tafeltje op het terras zelf. Wil je graag binnen lunchen, borrelen of dineren? Reserveer dan snel je tafel via onze reserveerwidget. Tot snel!

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten