Studenten logo.

GoudGoed Kringloop

Verified by Studenten.nl
Kringloop met kansen en voor elk studentenbudget
Groningen|
GoudGoed Kringloop logo
Ontvang meer informatieGeef spullen een tweede kans en help mee om hergebruik te stimuleren!
Type: Household stuff / In rooms
Industry: Non-profit & Charity
Opening hours: 09:00 - 17:00
Tel: 050-5039080
Adres: Damsterdiep 269 en Protonstraat 6

Over

Ga je op kamers in Groningen? De kringloopwinkels van GoudGoed hebben goede spullen voor elke ruimte in jou nieuwe woning. En ook voor elk budget en dat komt goed van pas tijdens jouw studententijd. Van servies tot vaas en van poef tot bureaustoel. Bij GoudGoed kun je ook je overbodige spullen inleveren of op laten halen, zodat deze spullen een 2e kans kunnen krijgen.


Het is altijd verrassend winkelen bij GoudGoed: je loopt zomaar tegen een vondst aan, die dan ook nog gewoon betaalbaar is! Onze winkels hebben meubels, huishoudelijke apparaten, keukenspullen en andere curiosa. Sinds kort hebben we iets met stekjes en bloempotten en wie geen groene vingers heeft kan een plant adopteren!


Zoals een goed kringloopwinkel betaamt zijn er natuurlijk boeken en films en een uitgebreide textielafdeling met kleding, schoenen en tassen. We maken zelf ook tassen trouwens, o.a. van vilt dat weer gemaakt is van afvaltextiel. Kom langs met je hele dispuut en sla je slag.


Bij GoudGoed is het mogelijk om als vrijwilliger aan de slag te gaan om een maatschappelijke bijdrage te leveren naast je studie.


PS: GoudGoed biedt ook kansen voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt. Wat we verdienen, gebruiken we om de begeleiding van onze medewerkers te kunnen bekostigen.

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten