Studenten logo.

Nederlandse Reisopera

Verified by Studenten.nl
Het grootst reizend operagezelschap van Nederland
Enschede|
Nederlandse Reisopera logo
Ontvang meer informatieCheck onze agenda en kom genieten van onze producties!
Type: Culture
Industry: Arts & Culture
Tel: 088-0285000
Adres: Wenninkgaarde 40-42

Over

Wij vertellen verhalen. Grote en kleine verhalen, over liefde en verdriet, over vreugde en rouw. Over alles wat menselijk is. Wij zijn het grootst reizend operagezelschap van Nederland. Al meer dan 65 jaar is het onze passie om zo veel mogelijk mensen te inspireren met kunst en cultuur!


De Performance Factory is onze thuisbasis. Hier maken we in onze ateliers onze eigen decors, kostuums en pruiken. Zo houden we vakmanschap in ere en kwaliteit in eigen hand. Kom vooral een keertje kijken, onze deur staat altijd open!


Meer dan opera

We zijn op veel meer plekken te vinden dan alleen in het theater. Naast het produceren van operaproducties, bieden we talentontwikkelingsprogramma’s aan, hebben we een eigen Kinderkoor, en reizen we elke zomer naar verschillende campings met onze eigen caravan om muziektheater naar het publiek toe te brengen.


Ook zijn we altijd op zoek naar enthousiaste studenten die willen meehelpen op events. Denk hierbij aan operapremières in het Wilminktheater, Kunst in het Volkspark en de Campingtour.


We zien je graag in het theater, of op een van de andere plekken waar we komen!

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten