Studenten logo.

Refidé Bikes

Verified by Studenten.nl
Refidé Bikes is het adres in Groningen voor het kopen van een nieuwe fiets of een goede tweedehands fiets.
Groningen|
Refidé Bikes logo
Ontvang meer informatieEen goede fiets voor nog geen €10,- per maand?
Type: Household stuff / In rooms
Opening hours: 08:30 - 17:00
Tel: 050-5793452
Adres: Blauwborgje 12

Over

Groningen is een echte fietsstad, dus tijdens jouw studententijd hier wil je natuurlijk een fijne fiets. Bij Refidé Bikes hebben we die, zowel nieuw als tweedehands. En we hebben een goede reparatieservice. De fietsenmonteurs van Refidé maken je fiets zo weer in orde! Ons motto is: ’s Ochtends gebracht, ’s middags klaar. Wij zitten op de Campus, lekker dichtbij!


Als je bij ons een fiets koopt en je verlaat Groningen weer, dan kopen wij je fiets terug voor maximaal 50% van de aankoopprijs. Stel je koopt een tweedehands fiets van €100,- , je bent 6 maanden in Groningen en de fiets is nog in goede staat, dan kunnen wij je fiets terugkopen voor €50,-. Je fiets kost dan maar €8,25 per maand; voor een mooi prijsje heb je dan veel fietsgenot.


Refidé helpt mensen op weg!

Een fietsenzaak, maar geen gewone: het doel is om de werknemers klaar te stomen en te bemiddelen richting de arbeidsmarkt of om een arbeidsmatige dagbesteding te bieden. Refidé Bikes blijft een echte fietsspeciaalzaak waar hard gewerkt wordt in de werkplaats en in de winkel.


Nog meer reden om je fiets bij ons te kopen dus. We zien je graag op de Zernike Campus!


... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten