Studenten logo.

Rijksmuseum Twenthe

Verified by Studenten.nl
RMT Next
Enschede|
Rijksmuseum Twenthe logo
Ontvang meer informatieBezoek de komende editie!
Type: Culture
Industry: Arts & Culture
Opening hours: 10:00 - 17:00
Tel: 053-2012000
Adres: Lasondersingel 129

Over

Ook in 2023 is Rijksmuseum Twenthe meerdere avonden in het jaar geopend in het kader van RMTnext. Tijdens deze avonden worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd waarin je in een ontspannen sfeer meer te weten komt over de kunstwerken, kunstenaars en tentoonstellingen in RMT. Laat je verrassen door (artist)talks, speed tours, performances, bijzondere cocktails en andere activiteiten.


Met RMTnext belichten we per avond een ander thema, waarbij we de (tijdelijke) tentoonstellingen in het museum als vertrekpunt nemen. Door middel van een speciale programmering leggen we de link tussen maatschappelijke vraagstukken die nu spelen en de tentoonstellingen in ons museum. Hierbij gaan we in gesprek met kunstenaars over hun inspiraties en hoe zij de ontwikkelingen in de wereld in hun werk vatten. Daarnaast kan je tijdens RMTnext genieten van live muziekoptredens door o.a. ArtEZ-studenten en is er een RMTnext-menukaart met speciaal bier en cocktails in ons museumcafé.

 

Tijdens RMTnext avonden is het museum geopend van 19.00 tot 22.00 uur. Voor de avonden gelden de normale entreeprijzen van het museum. Voor studenten van ArtEZ Enschede, AKI, Universiteit Twente, Saxion en ROC Enschede is entree gratis, voor studenten buiten Enschede (of in het bezit van een CJP-pas) is de entree €7,-

 

RMTnext zal dit jaar plaatsvinden op 23 maart, 25 mei, 22 juni, 28 september en 30 november. Kijk voor meer informatie over de programma’s per avond op onze website www.rijksmuseumtwenthe.nl/rmtnext.

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten