Studenten logo.

Hoe bescherm ik mezelf?

Verified by Studenten.nl
Welkom bij het Centrum Seksuele Gezondheid Eindhoven.
Eindhoven|
Hoe bescherm ik mezelf? logo
Ontvang meer informatieGa naar SENSE.INFO voor al je vragen of seks & anticonceptie.

Over

Ben jij al aan seks toe? Of wacht je liever tot je wat ouder bent of tot je de ware hebt gevonden? Wat je ook kiest: het is jouw lichaam en jouw keuze. Seks is iets moois en intiems. Je kunt er veel plezier aan beleven. Zeker als je weet wat je wel en niet wilt. Ken je eigen wensen en grenzen en maak ze duidelijk. En natuurlijk moet die ander jouw keuzes ook respecteren.


Genieten en risico's van seks

Seks is iets om van te genieten. Dat kan vaak beter als je seks hebt zonder zorgen. Zonder dat je risico's loopt dus. Ken jij de risico's van seks? Kijk op deze site voor informatie. Als je onveilige seks hebt, loop je kans op soa’s of op een ongewenste zwangerschap. Een ander risico is dat je vrijt tegen je zin. Dus? Doe het veilig en doe het alleen als je er zelf aan toe bent. Laat je niet dwingen door je partner of door mensen om je heen. En ga niet over jouw grenzen of die van een ander heen onder invloed van alcohol en drugs.


Vraag of probleem?

Heb je een vraag over seks of heb je een probleem? Blijf er niet mee zitten, zorg dat je je zeker voelt over seks! Kijk op deze site voor informatie of stel je vragen aan deskundigen.


... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten