Studenten logo.

Huisarts in Nijmegen!

Verified by Studenten.nl
UGC Heyendael op de campus
Nijmegen|
Huisarts in Nijmegen! logo
Ontvang meer informatieSchrijf je in via onze website
Industry: Healthcare
Tel: 024-3224340
Adres: Gerard van Swietenlaan 3

Over

Mijn huisarts; jouw huisarts!


Persoonlijk en digitaal makkelijk bereikbaar. Uitgebreid zorgaanbod, studenten zijn welkom en internationals ook! Na aanmelding kun je afspraken maken per app, e- consulten, spreekuren.


Wij zijn Innovatief. Aanmeldformulier op de website.


Bij het Universitair Gezondheidscentrum Heyendael (UGC Heyendael) vinden wij open communicatie en een persoonlijke benadering belangrijk. We werken doelbewust in een praktijk die klein genoeg is om persoonlijke zorg te blijven bieden en groot genoeg om continuïteit te garanderen. Dat laatste betekent teamwerk van de huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes. Ieder heeft daarin zijn eigen taak. UGC Heyendael heeft een uitgebreid zorgaanbod.


Waarom universitair? Wij zijn gelegen op de campus van het Radboudumc. We zijn onderdeel van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde en werken nauw samen met afdelingen van het Radboudumc. Naast het leveren van huisartsenzorg vervult UGC Heyendael dan ook een belangrijke rol in het aanbieden van onderwijs, opleiding, onderzoek, innovatie en registratie. Wij bundelen, vergroten, ontwikkelen en verspreiden kennis over medische vraagstukken uit de praktijk en koppelen die aan wetenschap en innovatieve projecten om de zorg verder te ontwikkelen. Hiermee vormt UGC Heyendael letterlijk de schakel tussen de eerstelijnszorg en de academische wereld.

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten