Studenten logo.

Huisartsenpraktijk Daltonlaan

Verified by Studenten.nl
Op de rand van het centrum en Uithof zit onze moderne praktijk met speciale aandacht voor studenten.
Utrecht|
Huisartsenpraktijk Daltonlaan logo
Ontvang meer informatieJe kunt je als student direct bij ons inschrijven. Als je dan zorg nodig hebt, kun je meteen bij ons terecht.
Industry: Healthcare
Opening hours: 08:00 - 17:00
Tel: 030 - 251 44 54
Adres: Daltonlaan 400-4 hoog

Over

Sinds 2020 zijn wij gevestigd op de grens van het Utrecht Science Park (Uithof) en Rijnsweerd, op Daltonlaan 400-4 hoog. Deze praktijk is een dependance van huisartsenpraktijk Koningslaan, en we zitten hier samen met veel andere zorgprofessionals in het Gezondheidspark.


Naast de reguliere huisartsenzorg door vaste artsen en een team van praktijkondersteuning, hebben we veel mogelijkheden voor psychische klachten, een speciaal SOA spreekuur, een verpleegkundige voor astmaklachten en bijvoorbeeld reizigersvaccinaties. Ook is er veel aandacht voor (Engelstalige) studenten en expats.


Verder hebben we digitale mogelijkheden voor contact en behandeling, maar werken ook gewoon face to face uiteraard. We hebben veel studenten die bij ons patient zijn, maar zijn geen studentenpraktijk. Wel hebben we speciale aandacht voor studenten en veel ervaring. Wil je eerst eens binnenkijken? Wees welkom voor een kop koffie om eens nader kennis te maken.


Onze website is www.huisartsenpraktijkdaltonlaan.nl

Je kunt ons het beste bereiken via [email protected]


Je bent van harte welkom!

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten