Studenten logo.

Lassus Tandartsen

Verified by Studenten.nl
Verzorg je tanden goed tijdens je studententijd.
Amsterdam|
Lassus Tandartsen logo
Ontvang meer informatieSchrijf je in bij Lassus!
Industry: Healthcare
Type of doctor: dentist
Opening hours: 08:00 - 21:30
Tel: 020-4713137
Adres: Lassusstraat 9 A, 1075 GV Amsterdam

Over

Als je in Amsterdam woont en studeert, is het ook handig om een tandarts in Amsterdam te zoeken. Zeker als je opeens kiespijn krijgt! Lassus Tandartsen is een moderne tandartspraktijk met drie vestigingen in Amsterdam. Ze zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam op de Keizersgracht, de Lassusstraat in het Museumkwartier en op het Stadionplein bij het Olympisch Stadion. Het doel van Lassus is om cliënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden. Dit doen ze door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte werkwijze.


Alle specialisaties in huis

Lassus Tandartsen heeft alle spcialisaties in huis: mondhygiëne, tanden bleken, facings, implantologie en wortelkanaalbehandelingen. Ook voor het plaatsen van kroon- en brugwerk en (onzichtbare) beugels kun je terecht.


Inschrijven

Je bent van harte welkom bij Lassus Tandartsen als nieuwe cliënt. Wanneer je bij Lassus cliënt wordt, zal je merken dat sommige zaken anders verlopen dan je waarschijnlijk gewend bent. Bij jouw eerste afspraak worden er 40 minuten gereserveerd. In die tijd willen ze kennis met je maken en vernemen ze graag je tandheelkundige wensen en klachten. Ook nemen ze jouw algemene gezondheid met je door. Er vindt een mondonderzoek plaats en er worden röntgen- en lichtfoto’s gemaakt. Aan de hand hiervan ontvang je een persoonlijk behandelplan.


Spoed

De specialisten staan voor je klaar om tandheelkundige hulp te bieden in geval van kiespijn en spoed. Bij spoed kan je altijd dezelfde dag terecht, ook als je niet bij de praktijk ingeschreven staat.


Adressen

Lassusstraat 9A

1075 GV Amsterdam


Keizersgracht 132

1015 CW Amsterdam


Stadionplein 125

1076 CK Amsterdam

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten