Studenten logo.

Medisch Centrum Schiemond

Verified by Studenten.nl
Huisarts nodig in Rotterdam? Wij bieden huisartsenzorg, eigentijds, betrokken en in de buurt!
Rotterdam|
Medisch Centrum Schiemond logo
Ontvang meer informatieEen vaste huisarts, ruim zorgaanbod, laagdrempelig, online inschrijven en online herhaalreceptuur aanvragen.
Industry: Healthcare
Opening hours: 08:00 - 17:00
Tel: 010-4765101
Adres: Westkousdijk 153

Over

Welkom in Rotterdam! Wanneer je gaat wonen en studeren in Rotterdam, dan is het handig om je bij een huisarts in je nieuwe studentenstad in te schrijven. Medisch centrum Schiemond bevindt zich in Rotterdam-West, centraal tussen de wijken, met onder één dak huisartsen en andere eerstelijnszorgverleners. Dus ook diëtiek, fysiotherapie, logopedie en psychologische zorg.


Schrijf je daarom vandaag nog in: https://praktijkschiemond.praktijkinfo.nl


Het regelen van je gezondheidszaken is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt wanneer je net in Rotterdam komt wonen. Toch is het belangrijk om dit direct goed te regelen. Je kunt in Nederland zelf kiezen bij welke huisarts je wordt behandeld. Je moet je natuurlijk wel inschrijven bij je nieuwe huisarts en uitschrijven bij je oude . Bij ons kun je je eenvoudig (online) inschrijven en helpen wij je bij de benodigde administratie/ het doorsturen van je medisch dossier. Reuze handig, vooral als bijvoorbeeld voor je studie (tijdelijk) in Rotterdam komt wonen. Je bent altijd verzekerd van onze expertise en dus van de beste zorg.


Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende kennismakingsafspraak kun je terecht op het Medisch Centrum. Je kunt ook terecht op een andere locatie van ons, indien dit voor jou dichterbij is: Mathenesserplein 7 in Rotterdam.

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten