Studenten logo.

SoaStudentArts - Veilig thuis op SOA's testen

Dankzij SoaStudentArts kun je anoniem, snel en betrouwbaar thuis op SOA's testen. Ontwikkeld door de huisarts en aanbevolen door Soa Aids Nederland.
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Groningen|
SoaStudentArts - Veilig thuis op SOA's testen logo
Ontvang meer informatieAnoniem, betrouwbaar en snel thuis op SOA's testen! Ontwikkeld door de huisarts en aanbevolen door Soa Aids Nederland. Heb jij je al getest?
Industry: Healthcare
Type of doctor: practitioner
Opening hours: Invalid Date - Invalid Date

Over

Bestel nu je SOA-test online

Test jezelf veilig en snel op SOA’s met onze betrouwbare SOA-testen. Anoniem thuis testen met onze 3-in-1 SOA-test voor chlamydia of gonorroe, met analyse in het lab. Ontwikkeld door de huisarts en aanbevolen door Soa Aids Nederland. Blijkt dat je een SOA hebt? Dan kun je bij ons ook direct medicatie aanvragen.

 

SoaStudentArts

Wist je dat bijna een kwart van de studenten die zich laten testen een SOA blijkt te hebben? Veel studenten vinden het vervelend om langs de huisarts of GGD te gaan en stellen het testen vervolgens uit. Daarom is SoaStudentArts opgericht: online je SOA-test bestellen, zelf thuis testen en binnen een paar dagen anoniem je uitslag inzien. Uiteraard met analyse in het lab, want betrouwbaarheid is van groot belang.


Op deze manier proberen we testen op SOA’s laagdrempelig te maken, en dat betekent dus dat je niet meer langs de huisarts of GGD hoeft te gaan voor je SOA-test, maar alles vanuit huis kunt regelen en online de uitslag in kunt zien. Daarmee bespaar je niet alleen tijd en geld, maar het is ook nog eens volledig anoniem!


Kijk voor meer informatie op soastudentarts.nl of neem contact op als je vragen hebt.


Samen Nederland SOA-vrij, daar gaan we voor

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten