Studenten logo.

Tandartspraktijk Kerstholt

Verified by Studenten.nl
Samen met jou zorgen we voor je mondgezondheid.
Delft|
Tandartspraktijk Kerstholt logo
Ontvang meer informatieStudeer en woon jij in Delft? Laat je gebit dan regelmatig controleren door een tandarts in de buurt.
Industry: Healthcare
Type of doctor: dentist
Opening hours: 08:00 - 20:00
Tel: 015-2121679
Adres: Spoorsingel 55 Delft

Over

Op loopafstand van het centraal station van Delft en dichtbij de TU Delft bevindt zich onze tandartspraktijk. Tandartspraktijk Kerstholt bestaat al 35 jaar. Het is een modern centrum, waar kundige specialisten hun vak uitvoeren met geavanceerde apparatuur in een stijlvolle ambiance. Dit gepaard met korte wachttijden en grote patiëntvriendelijkheid. De praktijk is goed bereikbaar met de OV. Tevens is er genoeg parkeermogelijkheid in de Prinsenhofgarage.


Voorkomen is beter dan genezen

Regelmatige controle bij de tandarts is belangrijk omdat deze je helpt je tanden en tandvlees gezond te houden. Samen gaan wij de uitdaging aan om je tanden net als je lichaam gezond oud te laten worden. Niet voor 10 of 20 jaar maar heel je leven lang. Onze ervaren en deskundige tandartsen, office manager, mondhygiënist, preventie-assistenten en tandartsassistenten werken hier met plezier aan.

Persoonlijke aandacht en zorg op maat staan centraal binnen ons team. Je bent in onze praktijk in goede handen. Hierdoor kunnen wij, samen met jou, zorgen voor je mondgezondheid.

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten