Studenten logo.

Vaccinatiecentrum.nl Wageningen - Goed beschermd op reis

Verified by Studenten.nl
Het team van vaccinatiecentrum.nl Wageningen zorgt dat je goed beschermd op reis gaat
Wageningen|
Vaccinatiecentrum.nl Wageningen - Goed beschermd op reis logo
Ontvang meer informatieMaak op tijd een afspraak voor jouw vaccinaties!
Industry: Healthcare
Opening hours: 09:00 - 16:30
Tel: 085-9020303
Adres: Plantage 8

Over

Als je een tijdje naar de (sub)tropen gaat voor vakantie, school of (vrijwilligers)werk moet er meestal veel geregeld worden. Denk aan de reis, het verblijf, geldige documenten en vaccinaties of andere voorzorgsmaatregelen om ook in het buitenland gezond te blijven. 

 

In het buitenland kunnen ziektes voorkomen die we hier in Nederland niet of nauwelijks hebben. Of ziektes die hier ook voorkomen, maar een kleiner risico vormen door goede medische zorg. Om ervoor te zorgen dat je ook tijdens en na je reis gezond blijft, kun je reisvaccinaties nodig hebben. Sommige vaccins zijn verplicht om bepaalde bestemmingen te mogen bezoeken, andere vaccins worden aanbevolen maar zijn niet verplicht. Wanneer je een afspraak maakt bij vaccinatiecentrum.nl krijg je altijd een reisadvies op maat van een gespecialiseerde verpleegkundige. De benodigde vaccins krijg je tijdens diezelfde afspraak, samen met de benodigde certificaten waarmee je kunt aantonen dat je bent gevaccineerd.

 

Het team van vaccinatiecentrum.nl zorgt dat jij goed beschermd op reis gaat en ook gezond weer thuiskomt. Een goede voorbereiding van je reis begint tenminste 6 tot 8 weken voor vertrek. Maak dus op tijd een afspraak. Voor last-minute reizigers is het raadzaam ons zo snel mogelijk te bellen!

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten