Studenten logo.

ACLO

Verified by Studenten.nl
De ACLO is dé studentensportorganisatie van Groningen.
Groningen|
ACLO logo
Ontvang meer informatieNeem een kijkje bij Sportplaza tijdens de KEI-week of koop direct een ACLO Card via onze website!
Industry: Energy
Opening hours: 07:45 - 23:00
Fee: 5 p/m
Tel: 050-3634641
Adres: Blauwborgje 16, Groningen

Over

De ACLO biedt toegang tot bijna 100 verschillende sporten. Bestaande uit 51 studentensportverenigingen, groepslessen en open uren, sportcursussen, open competities en het vrij reserveren van velden, banen en sporthallen. Voor slechts €59,95,- voor een heel collegejaar (omgerekend maar € 5,- per maand!) word je lid en ben je verzekerd van een sportieve studententijd!

 

In het weekend & universiteit vakanties kun je met je reguliere ACLO Card ook gebruik maken van de fitness. Wil je dagelijks fitnessen? Dan dien je een Fitness Card (van €65,-) bovenop je ACLO Card aan te schaffen.

 

Sporten in je studententijd

Studenten besteden een groot deel van hun vrije tijd aan sport. Niet zo gek, want door te sporten ontmoet je veel mensen, ben je gezond bezig en sport je al die biertjes er ook nog eens af! De ACLO biedt je de mogelijkheid tot een sportief en gezellig, maar ook gezond studentenleven. Je kunt op elk niveau instappen. Of je nou op recreatief niveau wilt sporten, wilt afvallen of het niveau van een topsporter hebt; bij de ACLO kan het allemaal!

 

Sportaanbod

De ACLO is met ruim 19.000 sporters de grootste studentensportorganisatie van Europa. De ACLO heeft een breed sportaanbod: van roeien tot tennis, van golf tot kitesurfen, van dans tot snowboarden, voor ieder wat wils! Door mee te doen aan cursussen of lid te worden van een sportvereniging, maak je je studentenleven zo sportief als je zelf wilt. Daarnaast bieden de groepslessen, open uren en het vrij reserveren de mogelijkheid om op ieder moment van de dag een uurtje te sporten op Zernike of bij het Centraal Station. Voor een bedrag van €65,- bovenop je ACLO Card kun je bovendien een jaar lang gebruik maken van de fitnessfaciliteiten op het Sportcentrum en op ACLO Station.

 

Verenigingen

Bij de ACLO zijn 51 studentensportverenigingen aangesloten. Voor iedere sport kun je wel bij een vereniging terecht! De verenigingen bieden je niet alleen de mogelijkheid om te sporten, maar zorgen ook voor een verrijking van je studententijd. Er zijn namelijk regelmatig borrels, ledenavonden en andere leuke activiteiten!

 

Word actief!

Zowel bij de ACLO als bij haar verenigingen kun je actief worden door plaats te nemen in commissies of besturen. Op die manier ontwikkel je je niet alleen op studiegebied, maar ook op persoonlijk vlak. Het is daarnaast een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten! Bovendien staat het ook nog eens goed op je cv. Stuur bij interesse vooral een mailtje naar [email protected]!

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten