Studenten logo.

Trifora Sports & Health Club

Verified by Studenten.nl
De sportschool voor studenten in Enschede!
Enschede|
Trifora Sports & Health Club logo
Ontvang meer informatieMaak gebruik van onze studentenkorting.
Opening hours: 07:00 - 22:00
Fee: 35 p/m
Tel: 053-4344748
Adres: Kotkampweg 65

Over

Naast studeren en het afstruinen van vette festivals en feesten is het belangrijk om goed en begeleid te sporten. Als student kost een abonnement, bij een full service sportschool, echter vaak bakken met geld. Daarom hebben wij, speciaal voor studenten, een Trifora Studentenlidmaatschap ontwikkeld. Met wel 45% korting heb je, voor slechts € 32,50 per 4 weken, onbeperkt toegang tot fitness of groepslessen of wellness.

 

Waarom Trifora

·        Grote gym met veel studiegenoten

·        Digitale tools voor training, voeding en gedrag

·        Wellness met zwembad, sauna, stoomcabine en whirlpool

·        Altijd professionele coaching aanwezig  

·        Topsportkennis, -partners en -faciliteiten

·        Meer dan 70 groepslessen en 5 soorten yoga

·        365 dagen per jaar open

 

Enschede studentenstad

Enschede is de grootste stad van Overijssel en de 14e grootste stad van Nederland. Met de Saxion Hogeschool, de Universiteit van Twente en diverse ROC opleidingen is Enschede met 26.000 studenten daarnaast ook nog eens een echte studentenstad. Naast de bruisende binnenstad, waarin je volop kan shoppen en stappen, kent Enschede een actief studentenverenigingsleven, volop kunst en cultuur, evenementen, festivals én legio sportmogelijkheden.

 

De sportschool voor studenten

Trifora Sports & Health Club is een sfeervolle club met een unieke mix aan faciliteiten. Fitness, zwemmen, wellness, tennis en alle ondersteuning voor een sportief leven. In de ruim 7.500 m2 grote Health Club van Trifora maak je gebruik van de nieuwste fitnesstechnieken. Dit geldt voor de enorme fitness, de FunXtion Area, de Milon Cirkel, de 3 groepsleszalen, de Cardio hal en het krachthonk. Onze Trifora App met de geïntegreerde trainings-, voedings-, en voortgangsmodule vormt daarbij een waardevolle basis. In combinatie met de professionele begeleiding en motivatie van onze enthousiaste fitcoaches is resultaat slechts een kwestie van tijd.

 

Benieuwd of Trifora Sports & Health Club jouw nieuwe sportschool is? Neem direct contact met ons op en start met een gratis proefles of -training.


Plan hier jouw gratis proefles.

 

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten