Studenten logo.
Huur Studenten in voor Horeca WerkEenvoudig, betrouwbaar en effectief: dƩ plek om studenten voor horeca te vinden, geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden en locaties.StartArrow

Top Horeca Personeel Inhuren

Huur Studenten in voor Horeca Werk

Top Horeca Personeel inhuren

Onze studenten zijn bekwaam in diverse horecawerkzaamheden, van barista tot banqueting. Of je nu iemand nodig hebt voor barwerkzaamheden, drank serveren met dienbladen, met drie borden lopen, borden uithalen, receptie lopen, tafels opdekken en afruimen, glaswerk en bestek poleren, zalen opbouwen of met dienbladen debrasseren, wij hebben de juiste student voor jou.

Locaties waar onze studenten uitblinken

Onze studenten zijn niet alleen divers in hun vaardigheden, maar ook in de locaties waar ze kunnen werken. Of je nu een hotel, restaurant, evenementenlocatie, festival, strandtent of een plek voor feesten en evenementen runt, onze studenten zijn daar klaar om je bij te staan.

Huur studenten in voor horeca werk zoals jij wilt

Ben je op zoek naar enthousiast en getalenteerd horecapersoneel? Overweeg dan studenten. Ze zijn leergierig, flexibel en gewend aan de dynamiek van diverse horecalocaties.

Waarom studenten inschakelen voor horeca werk

Studenten brengen frisheid, innovatie en kostenefficiƫntie naar je horecagelegenheid, ongeacht de locatie.

  • Makkelijk in te roosteren: Door hun flexibiliteit passen ze in elk rooster.
  • Frisse nieuwe ideeĆ«n: Ze brengen nieuwe inzichten en benaderingen mee.
  • Niet duur: Betaalbare krachten die waarde toevoegen.
  • Up-to-date kennis: Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de horeca.
  • Leergierig: Altijd bereid om nieuwe vaardigheden op te pikken.
  • Snel aanpasbaar: Ze pikken taken snel op.
  • Jong en enthousiast: Bruisende energie voor je team.

Huur Studenten in voor horeca werk zoals jij wilt

Met Studenten.nl kies je hoe je studenten wilt inzetten: Recruitment, Jobboard of Uitzenden.

Studenten Uitzendbureau voor horeca personeel

Zoek je tijdelijke horecakrachten of een meer permanente oplossing? Wij bieden studenten op uitzendbasis aan voor alle horecafuncties, van barista tot banqueting.

Zelf horeca personeel werven met het Jobboard

Via ons Studenten Jobboard kun je direct studenten benaderen die op zoek zijn naar werk op diverse locaties en in verschillende horecafuncties.

Recruitment service voor horeca personeel

Onze unieke dienstverlening helpt je bij het recruiten van studenten voor diverse horecawerkzaamheden en locaties. Neem ze in dienst en betaal een uurtarief.

Studenten als tijdelijk personeel of als Starter

Of je nu zoekt naar tijdelijk personeel of toekomstige managers voor een strandtent of evenementenlocatie, Studenten.nl heeft studenten die klaarstaan voor elke horeca-uitdaging.

Wij hebben studenten voor horeca werk in heel Nederland

Van Amsterdam tot Maastricht, wij hebben een breed netwerk in elke studentenstad en daarbuiten. Voor elk type locatie, van hotels tot festivals, kunnen we snel horecapersoneel voor je regelen.

Veel gestelde vragen

Logo company=connexxion, Color effect=No.svg
Fijn dat jullie zo actief meehelpen met het zoeken van geschikte kandidaten. Dankzij jullie is ons klantcontactcenter in Tilburg weer op volle sterkte! Zodra we weer nieuwe mensen zoeken meld ik me meteen weer! Zou jij ook kunnen starten met het werven van kandidaten voor locatie IJsselmuiden?
CarlaRecruiter Connexxion