Studenten logo.

Studenten.nl: het uitzendbureau voor studenten

Op zoek naar enthousiaste, slimme, en betaalbare uitzendkrachten? Bij Studenten.nl Uitzendbureau vind je precies wat je nodig hebt! Wij zijn specialist in het koppelen van ambitieuze studenten aan topwerkgevers.Start Hier

Hoe werken wij

Bij Studenten.nl Uitzendbureau geloven we in de kracht van jong talent. Daarom maken we het voor bedrijven makkelijk om studenten in te huren voor tijdelijke of vaste posities. Inschrijven is een fluitje van een cent en kan binnen 2 minuten!

Top vacatures

Wij bieden 2000+ vacatures in diverse branches: van retail tot logistiek en van horeca tot klantenservice. Hierdoor hebben we altijd een breed scala aan mogelijkheden voor zowel werkgevers als studenten.

Waar leveren wij uitzendkrachten?

Met onze landelijke dekking zijn we altijd dichtbij. We leveren uitzendkrachten in verschillende steden, zoals:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Groningen
  • Nijmegen
  • Arnhem
  • Maastricht
  • Eindhoven

Dienstverband

We bieden uitzendwerk voor studenten, maar ook posities voor starters en young professionals. Of je nu op zoek bent naar tijdelijk werk of naar een springplank voor een carrière, bij ons vind je wat je zoekt.

Studenten Uitzendkrachten Branches

Onze studenten werken in verschillende branches. Denk hierbij aan winkels, horeca, callcenters, logistiek en sales. We hebben altijd de nieuwste vacatures online, dus blijf vooral zoeken!

Nog geen werkgevers account?

Heb je nog geen account als werkgever? Schrijf je binnen 2 minuten in en krijg toegang tot een pool van gemotiveerde studenten die staan te popelen om aan de slag te gaan.

Wat kost een uitzendkracht?

Benieuwd naar de kosten van een uitzendkracht? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Zo weet je meteen hoe je kunt besparen op personeelskosten en toch de pieken en dalen in je personeelsbehoefte kunt opvangen.

Onze klanten

Onze klanten zijn variërend van kleine lokale bedrijven tot grote multinationals. Zij waarderen onze persoonlijke service, snelle reactietijden en de kwaliteit van onze uitzendkrachten. Neem contact met ons op voor vragen of meer info!

Met Studenten.nl Uitzendbureau ben je verzekerd van een betrouwbare partner voor jouw personeelsbehoefte. Wij leveren niet zomaar uitzendkrachten, we leveren toekomstige professionals! Schrijf je nu in en ervaar het zelf.

Studenten InhurenStart nu met het aanmaken van een gratis werkgevers account
StartArrow