Studenten logo.
Huur Studenten in voor ICT WerkZoek je betrouwbare, innovatieve en flexibele ICT-ondersteuning? Overweeg studenten voor jouw ICT behoeften!StartArrow

Top ICT Personeel inhuren

Studenten zijn vaak aan de voorhoede van technologische innovaties. Zij kunnen snel en efficiƫnt aan de slag in jouw ICT-afdeling.

Top ICT Personeel inhuren

Studenten zijn vaak aan de voorhoede van technologische innovaties. Zij kunnen snel en efficiƫnt aan de slag in jouw ICT-afdeling.

Huur studenten in voor ICT werk zoals jij wilt

Heb je een ICT medewerker nodig? Studenten zijn flexibel, innovatief en brengen recente kennis mee.

Waarom studenten inschakelen voor ICT werk

Studenten bieden een combinatie van flexibiliteit, innovatie, kostenefficiƫntie en recente kennis voor jouw ICT-uitdagingen.

  • Makkelijk in te roosteren: Ze zijn beschikbaar voor zowel korte als lange projecten.
  • Frisse nieuwe ideeĆ«n: Ze zijn op de hoogte van de laatste ICT-trends.
  • Niet duur: Een betaalbare manier om jouw ICT-afdeling te versterken.
  • Up-to-date kennis: Ze zijn recent opgeleid in de nieuwste technologieĆ«n.
  • Leergierig: Ze willen altijd meer leren en zichzelf uitdagen.
  • Snel aanpasbaar: Ze kunnen zich snel aanpassen aan nieuwe systemen en technologieĆ«n.
  • Jong en enthousiast: Ze brengen een nieuwe energie naar jouw team.

Werkzaamheden die ICT Studenten verrichten

Studenten kunnen diverse rollen vervullen binnen de ICT. Denk aan ondersteuning bij de IT-servicedesk, het analyseren en adviseren over processen, coƶrdineren van migraties zoals die naar Office365, het uitrollen van nieuwe werkplekken, het digitaliseren van instructies met hun creatieve inzicht en actieve deelname aan diverse IT-projecten. Veel bedrijven, van startups tot multinationals, kiezen voor Studenten.nl voor hun ICT-personeelsbehoeften.

Huur Studenten in voor ICT werk zoals jij wilt

Met Studenten.nl huur je studenten in zoals jij dat wenst. Via Recruitment, ons Jobboard of Uitzenden.

Studenten Uitzendbureau voor ICT personeel

Ontdek het gemak van het inhuren van ICT studenten op uitzendbasis. Ze zijn beschikbaar voor zowel korte termijn opdrachten als langdurige projecten.

Zelf ICT personeel werven met het Jobboard

Zoek en vind de perfecte kandidaat voor jouw ICT-rol via ons Studenten Jobboard. Duizenden studenten zijn actief op zoek naar ICT-gerelateerd werk.

Recruitment service voor ICT personeel

Maak gebruik van de unieke recruitment diensten van Studenten.nl. Neem studenten in dienst en betaal een fee per gewerkt uur.

Studenten als tijdelijk personeel of als Starter

Studenten.nl heeft een up-to-date database met studenten die klaar zijn om aan de slag te gaan, of je ze nu zoekt voor een tijdelijke rol of als een langetermijninvestering in de toekomst van jouw bedrijf.

Wij hebben studenten voor ICT werk in heel Nederland

Van Amsterdam tot Maastricht, we hebben een breed netwerk in elke studentenstad en daarbuiten. We kunnen snel schakelen en zorgen dat je in no-time ICT-ondersteuning hebt.

Veel gestelde vragen

Logo company=connexxion, Color effect=No.svg
Fijn dat jullie zo actief meehelpen met het zoeken van geschikte kandidaten. Dankzij jullie is ons klantcontactcenter in Tilburg weer op volle sterkte! Zodra we weer nieuwe mensen zoeken meld ik me meteen weer! Zou jij ook kunnen starten met het werven van kandidaten voor locatie IJsselmuiden?
CarlaRecruiter Connexxion