Banen in Den Haag

Zoek jij als student een leuke bijbaan in Den Haag? Wij hebben 26 bijbanen in Den Haag waaruit je kan kiezen. Reageer direct op de leuke vacature.

Banen

26 resultaten
26 resultaten
HOT
Salaris
Functies
Werkervaring
Dienstverband
Studieniveau
Industrie
Bedrijfsgrootte
Taal
preview
Promotor voor de mooiste goede doelen

Direct Result is marktleider in deze branche met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Onze ambitie is om nog verder uit te breiden in Europa en daarom zijn wij nog op zoek naar talentvolle versterkingen voor onze salesteams. Werken als ambassadeur bij Direct Result biedt volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken, ambities te laten groeien en (inter)nationale carrièrekansen te grijpen. Bij Direct Result ontdek je talenten, maak je ambities waar en ontwikkel je op het gebied van sales, ondernemerschap en leiderschap. Wij geloven dat jij hier de beste versie van jezelf kan worden! Dit alles samen met een netwerk vol vrienden die dezelfde motivatie en mindset delen!


Wat ga je doen?

Als ambassadeur ga je in groepjes de straat op in de omgeving van jouw vestiging. Samen met je teamgenoot ga je aan de slag om deur-aan-deur, op straat of op festivals en evenementen mensen te overtuigen van het steunen van een goed doel! Direct Result heeft samenwerkingen met heel wat bekende goede doelen waaronder het Rode Kruis, de Hartstichting en Amnesty International.


Tijdens jouw bijbaan bij Direct Result krijg je professionele begeleiding en training op veel verschillende gebieden. Wij geloven dat je enkel de beste versie van jezelf kan worden, als je jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen, zowel binnen als buiten het werk, op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Die uitdagingen en kansen biedt Direct Result!


Welke kwaliteiten zoeken wij in iemand?

 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een vlotte babbel;
 • Je bent niet bang voor een uitdaging en alleen het hoogst haalbare is goed genoeg voor jou;
 • Je bent minstens 16 jaar;
 • Je bent minimaal 1x per week beschikbaar!


Wat krijg je ervoor terug?

 • Professionele training op het gebied van sales, ondernemerschap en leiderschap;
 • Talloze doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie;
 • Je bepaalt zelf je werktijden en -dagen;
 • Een netwerk vol vrienden!


Er zijn natuurlijk nog enorm veel andere voordelen aan het werken bij Direct Result en dat vertellen we je het liefst in een persoonlijk gesprek! Meld je snel aan via onze website!

Direct ResultJob

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Delft, Den Haag, Alkmaar, Diemen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Utrecht

preview
Bijbaan zorghulp in Den Haag

Dit in een bijbaan waarin je zelf bepaalt wanneer je werkt? Dat kan bij Aethon! Word nu flexmedewerker ouderenzorg bij Stichting Zorggroep Florence in Den Haag en je hebt de perfecte baan om studie en geld verdienen te combineren!


Een korte training voordat je start

Voordat je bij onze opdrachtgever Florence aan de slag gaat, zorgen we dat je precies weet wat je kunt verwachten. Daarom volg je via Aethon eerst de interessante training Basiszorg & Medicatie. Daarna ga je in een leuk team en onder goede begeleiding werken binnen een woon-zorgcentrum van Florence. Tijdens jouw diensten ondersteun je de veelal oudere bewoners met alle dagelijkse levensverrichtingen. Denk hierbij aan het aan- en uitkleden, het wassen, aan hen helpen als zij naar de wc moeten en aan hulp bij het in en uit bed gaan. Daarnaast reik je de cliënten ook de medicatie aan die zij nodig hebben. Heel afwisselend werk waarvoor je vaak veel waardering krijgt van de cliënten.


Florence: Echte interesse en een deskundige blik.

Zorgorganisatie Florence heeft in Den Haag negen woon-zorgcentra. In deze verzorgings- en verpleegtehuizen wonen vooral ouderen. Zij hebben vaak intensieve zorg nodig en kunnen zich thuis niet meer zelfstandig redden. In veel gevallen wonen de cliënten permanent binnen Florence, maar soms ook voor kortere duur. Bijvoorbeeld om te revalideren. Daarnaast heeft Florence speciale afdelingen voor jonge mensen met dementie, Huntington of gerontopsychiatrische problemen. In de zorg wil Florence zo goed mogelijk aansluiten bij wat iemand wil of kan. Ieder mens is uniek en wil het graag op haar of zijn manier. Dat is de gedachte. Jij gaat als flexmedewerker ouderenzorg werken bij een van de negen woon-zorgcentra van Florence in Den Haag. Cliënten worden ondersteund met behandeling, verpleging, zorg en begeleiding in een prettige woonomgeving. Samen met jouw collega’s bepaal jij de mate van zorgverlening per cliënt. Om je een gevoel te geven: het ene moment maak je een praatje met een oudere die je tegelijkertijd wast. Vervolgens help je een bewoner met dementie die moeite heeft om zichzelf aan te kleden.


Je ochtenddiensten beginnen om 06:45 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur. De woon-zorgcentra zijn goed bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Als je in Den Haag woont, maar bijvoorbeeld ook met de trein vanuit Leiden of Zoetermeer. Wel zo prettig!


Jouw talent

Natuurlijk wil je de beste zorg verlenen aan kwetsbare ouderen. Je voelt je bij hen betrokken en je probeert zo goed mogelijk in te spelen op hun persoonlijke behoefte. Daarin ben je flexibel en proactief. In je werk sta je stevig in je schoenen, ben je geduldig, maar je geeft ook duidelijk grenzen aan. Daarnaast:

 •  volg je minimaal een zorggerelateerde mbo-niveau 3 opleiding en zit je in je tweede jaar of heb je je studie afgerond
 •  vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!


Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te ontwikkelen. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

 •  Een bruto uurloon van €12,63 per uur
 •  8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 •  Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 •  De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
 •  Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie


Reageer nu!

Heeft onze bijbaan flexmedewerker ouderenzorg je interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je.

AethonJob

Den Haag

preview
Receptionist | Luxe locaties | Den Haag

Heb jij zin om ervaring op te doen als receptioniste bij een high end kantoor in Den Haag of Rotterdam? Ben je flexibel beschikbaar en vindt je het leuk om in de zomervakantie extra te werken? Kom bij ons werken als oproep receptioniste!


Als Hospitality host aan de slag

Bij D&B onderscheiden wij ons door kantoren als hotelomgevingen te benaderen, maar met bureaus in plaats van bedden. Als Hospitality Host van D&B creëer jij continue die hotelbeleving in een kantoor voor iedereen waar jij mee te maken krijgt, of dat nou is aan jouw balie of via de telefoon jij zorgt dat je altijd één stap voor bent en dat je een buitengewone indruk achterlaat.

  

Solliciteer direct!


Wat wij bieden

 • Een flexibele bijbaan als receptioniste met veel mogelijkheden om te leren in de zakelijk dienstverlening;
 • Gegarandeerd werk: doordeweeks en overdag zodat jij je weekenden vrij kan houden voor andere leuke dingen;
 • Werkplekken binnen bekende (internationale) klanten uit de zakelijke branche. Goed voor je CV;
 • Een kijkje in het bedrijfsleven, waar jij een handig netwerk voor later na je studie aan overhoudt;
 • Elke vier weken salaris, met een bruto uurloon tussen €11,50 en €12,50;
 • Daar bovenop krijg je van ons direct je vakantiegeld en toeslagen uitbetaald;
 • Doorgroeimogelijkheden naar een contract voor vaste uren en/of vaste posities binnen onze organisatie.


Wat wij vragen

 • Je hebt affiniteit met (zakelijke) dienstverlening;
 • Relevantie werkervaring en/of ervaring met klanten is niet verplicht maar wel een pré;
 • Je bent communicatief sterk met een goede dosis zelfvertrouwen;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Tot slot ben je minimaal een dag per week doordeweeks beschikbaar en in de zomer wil je meer werken.


Welkom bij de D&B Hospitality familie!

Werken bij D&B The Facility Group is EPIC! Wij zijn energiek, puur, inspireren anderen en zijn connected. Wij werken uitsluitend met mensen en bedrijven met dezelfde mindset. Onze opdrachtgevers variëren van luxe kantoorgebouwen met meerdere bedrijven erin, verschillende hoofdkantoren of een groot advocatenkantoor op de Zuid-As in Amsterdam. En achter de front desk staat dan onze trots, jij!


Solliciteer direct!


Koffie?

Ben jij enthousiast geworden van de bovenstaande beschrijving en start je nog liever gisteren dan vandaag? Reageer als een van de eersten, vergeet je CV (liefst met foto) en motivatie niet mee te sturen en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op!


Gastvrije groet,


Yiva Piersma | Recruiter Hospitality | 06 - 29 63 99 96 | WhatsApp bericht

Karlijn Seegers | Recruiter Hospitality | 06 - 25 13 96 59 | WhatsApp bericht


Solliciteer direct!

D&B The Facility GroupJob

Den Haag

preview
Klantcontactcenter agent vanuit huis

Lekker geld verdienen naast je studie? Kom werken voor het persoonlijkste klantcontactcenter van Nederland!


Tien minuten voor begin van je shift log je in, koffie of thee zet je vast klaar en je bekijkt op intranet het rooster. Je leest in de groepsapp op welke campagne gestart kan worden en wordt via die app geïnformeerd.


De werkzaamheden zullen bestaan uit het plannen van afspraken voor verschillende opdrachtgevers, ledenwerving voor een natuurbeschermende organisatie of inschrijvingen voor lezingen.


Halverwege de shift even lekker koffie of thee pauze en na 4 uur lunch of dinerpauze. Tussendoor scoor je natuurlijk! Na je shift(s) log je uit en ga je lekker nieuwe energie op doen voor de volgende werkdag.


Wat bieden wij jou?

Een leuke en uitdagende baan met mogelijkheden om je ambities waar te maken en jouw commerciële skills verder te ontwikkelen. Werktijden in overleg, verdeeld over shifts van vier uur in de ochtend, middag, avond of een combinatie daarvan. Je start voor circa 3 maanden op freelance basis, daarna bestaat de mogelijkheid om bij ons op contract te komen.


Je werkt relaxed vanuit huis. Uiteraard word je indien nodig voorzien van alle middelen om je functie zo goed mogelijk uit te voeren. Natuurlijk krijg je de vakantiedagen waar je recht op hebt en bovenop een vast uur salaris, een thuiswerkvergoeding en een leuk extraatje te verdienen met bonussen. Uitstekende begeleiding op afstand en online.


Wie ben jij?

 • Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bent flexibel inzetbaar, en in elk geval 2 avonden.
 • Je beheerst natuurlijk de Nederlandse taal, in woord en geschrift, en het werken met computers is voor jou geen probleem.
 • Je bent klantgericht, sociaal, commercieel aangelegd en beschikt over een goed inlevingsvermogen.
 • Jij bent daarbij het `verlengstuk` van onze opdrachtgevers en daarom een ontzettend belangrijk onderdeel van Oosterbroek.Biz. Met jouw meer dan goede en doortastende communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat elk contactmoment soepel verloopt.
 • Jij stelt doelgerichte vragen en na een grondige analyse ben je in staat om creatief en probleemoplossend te handelen en werk je toe naar een succesvolle afronding van het gesprek.
 • Je kan minimaal 2 referenties aanleveren


Bel voor meer info 033 202 20 85 of solliciteer direct via [email protected]

Oosterbroek.Biz klantcontact centerJob

Amersfoort, Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Ede, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Meppel, Lelystad, Nijmegen, Nunspeet, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Venlo, Vlissingen, Wageningen, Zwolle

preview
Medewerker Klantenservice bijbaan

ContactWorx is op zoek naar studenten die het leuk vinden om ons klantcontactcenter te komen versterken in de zomerperiode (juni, juli en augustus). 


Ben jij 17 jaar of ouder en minimaal 16 uur beschikbaar gedurende 3 tot 4 weken in de zomerperiode? Kom dan werken bij ContactWorx!


Wij werken samen met een aantal leuke en grote organisaties in Nederland. ContactWorx is een klantcontactcenter gelegen in Rijswijk en is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het OV. Je komt te werken in een prachtig gerenoveerd kantoorpand. Daarnaast werk je samen met een gezellig en gepassioneerd team.


Wat ga je doen

Je beantwoordt binnenkomende telefoongesprekken voor diverse opdrachtgevers


Wie wij zoeken 

Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd een tevreden gevoel overhouden aan het klantcontact. Beschik jij over de onderstaande kwaliteiten en vereisten?


● Je bent servicegericht en klantvriendelijk

● Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden ( zowel mondeling als schriftelijk)

● Ervaring met klantcontact is een pré

● Geduldig en empathisch

● Enthousiast

● Minimaal 16 uur beschikbaar

● MBO werk- en denkniveau

● Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré


Wat wij bieden

● Een leuke bijbaan met de mogelijkheid om ook na de vakantieperiode bij ons te blijven werken

● Flexibele werktijden 

● Een informele werkomgeving met een betrokken en kleinschalig team aan collega’s

● Persoonlijk en respect voor elkaar

● Een prima salaris

● Een praktische basistraining


Solliciteren?

Stuur een e-mail, inclusief je CV en motivatie naar [email protected] of bel ons voor meer informatie op 088-0204600

ContactWorxJob

Zoetermeer, Den Haag, Delft