Studenten logo.

[object Object] • 3 min leestijd

Studenten.nl, het Studenten Uitzendbureau

Updated 19 dec., 2022

Studenten Uitzendbureau

Studenten.nl is een studenten uitzendbureau gevestigd in Utrecht en studenten aanbiedt in heel Nederland. Studenten.nl biedt studenten de mogelijkheid om te werken naast hun studie, om zo hun inkomen te verhogen en werkervaring op te doen.

👉Studenten.nl werkt samen met verschillende bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar gemotiveerde studenten voor tijdelijke of flexibele banen. Zo kunnen studenten bijvoorbeeld werken als hostess, horecamedewerker, winkelmedewerker, in de zorg of op kantoor.

Als je op zoek bent naar gemotiveerde studenten voor tijdelijke of flexibele banen, dan is het studenten uitzendbureau Studenten.nl een goede partner.

Studenten.nl is gevestigd in Utrecht en opereert in heel Nederland, dus je kunt studenten inhuren uit verschillende regio's. Door te werken met Studenten.nl, kun je gemakkelijk en snel toegang krijgen tot een grote pool studenten die op zoek zijn naar bijbanen naast hun studie.

Om studenten in te huren via Studenten.nl, kun je contact opnemen met ons opnemen en aangeven wat je zoekt.

Studenten.nl werkt samen met verschillende bedrijven en organisaties en kan je helpen om de juiste studenten te vinden voor jouw vacatures.

Je kunt ook specifieke eisen opgeven, zoals de opleidingsrichting van de student of specifieke vaardigheden die ze moeten bezitten.

Als je studenten wilt inhuren via Studenten.nl, zullen wij je helpen om het proces te regelen, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het verzorgen van eventuele loonadministratie. Zo kun jij je focussen op het werk dat je doet en hoef je je geen zorgen te maken over de praktische zaken rondom het inhuren van studenten.

Ben je Student?

Als je interesse hebt in een bijbaan via Studenten.nl, dan kun je contact opnemen met het Studenten.nl om te horen wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ook je cv en motivatiebrief sturen naar Studenten.nl om te solliciteren op beschikbare banen. Wij zullen dan contact met je opnemen om verdere stappen te bespreken.

Bijbanen voor studenten op iedere leeftijd

Studenten vacatures