Zimihc

Verified by Studenten.nl
Wij bieden een podium aan iedereen die zelf kunst of muziek maakt, danst, zingt, acteert, schildert of dicht.
Utrecht|
Zimihc logo
Ontvang meer informatieJe vindt ons ook op Facebook, Twitter en Youtube!
Type: Culture
Industry: Entertainment
Company size: 11 to 50 employees
Opening hours: 09:00 - 22:00
Tel: 030-2723455
Adres: Bouwstraat 55, Utrecht

Over

ZIMIHC biedt een podium aan iedereen die zelf kunst of muziek maakt, danst, zingt, acteert, schildert of dicht. De drie locaties van ZIMIHC bieden ruimte aan voorstellingen, optredens en voordrachten. Ook zijn er verschillende ruimtes te huur voor je eigen projecten, workshops of voorstellingen: theaterzalen, repetitieruimtes of studio's. Elke locatie heeft een eigen karakter en eigen mogelijkheden. Kortom: de ideale plek voor creatievelingen!


Onze professionele theaterzalen en technici bieden ruimte aan voorstellingen, optredens of voordrachten van kunstenaars. Ook zijn er in de theaters verschillende ruimtes te huur: theaterzalen, repetitieruimtes, vergaderruimtes of studio’s. ZIMIHC theater Zuilen, ZIMIHC theater Stefanus (Overvecht) en ZIMIHC theater Wittevrouwen hebben elk hun eigen karakter en mogelijkheden. ZIMIHC Maatwerk organiseert projecten en evenementen overal in de stad: klein of groot, nationaal en internationaal.


Website

Maak je eigen spotlight aan op de website van ZIMIHC en presenteer zo jezelf aan ZIMIHC en de wereld. Iedereen met een spotlight heeft een streepje voor bij de activiteiten van ZIMIHC. Kijk ook op de website voor alle info over evenementen van ZIMIHC en raadpleeg de digitale helpdesk voor al je vragen. Je vindt ons ook op Facebook, Twitter en Youtube!

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten