Studenten logo.

De Leukste Studenten Bijbanen in Maastricht

1 resultaten
Verified
Dienstverbanden
Beroepsgroepen
Opleidingsniveaus
Filters

Vind een studenten bijbaan in Maastricht

Maastricht is één van de grootste studentensteden van ons land. In deze stad wonen veel Nederlandse studenten, maar ook veel buitenlandse studenten. Woon je zelf ook in deze bruisende stad? En wil je graag het dure studentenleven kunnen bekostigen? Ga dan op zoek naar een studenten bijbaan in Maastricht.

Parttime social media medewerker

Online bijbaan, social media account beheer, Instagram + X (Twitter)

Part time€12,00 - 17,00 per/uurAlmere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wageningen, Zwolle

Hoe vind je een leuke bijbaan in Maastricht?

  • Bepaal wat je leuk vindt om te doen. Werk je het liefste helemaal in je eentje, bijvoorbeeld vanuit huis? Of vind je het juist leuk om onder de mensen te komen? Denk hier op voorhand alvast over na. Daarmee ben je in staat om een schifting in het flinke aanbod van studenten bijbanen te maken.
  • Kijk goed naar de tarieven. Wat is voor jou dé reden dat je in Maastricht wilt gaan werken? Mogelijk heeft dit iets met geld te maken. Mede daarom is het belangrijk om goed naar de tarieven te kijken.
  • Vergelijk de vacatures goed met elkaar. Wil je graag in deze gezellige stad werken? Dan kun je uit meer dan genoeg bijbanen kiezen. Om tot de beste keuze te komen, zou je de vacatures goed met elkaar moeten vergelijken. Let hierbij op de tarieven, maar ook op bijvoorbeeld de werktijden.

Studenten vacatures in Maastricht

Heb je oren naar een studenten bijbaan in Maastricht? Bepaal dan op voorhand goed wat je leuk vindt om te doen. Werken doe je vanwege het geld, maar je moet het ook leuk vinden.

Veel soorten bijbanen in Maastricht

Wat voor werk wil je precies uit gaan voeren? Doordat Maastricht een bruisende stad is, kun je uit veel soorten bijbanen kiezen:

  • Werken vanuit huis. In Maastricht zijn veel grote bedrijven actief die op zoek zijn naar thuiswerkende studenten. Voor deze bedrijven kun je bijvoorbeeld administratief werk verrichten.
  • Werken in de horeca. Kom je graag onder de mensen? Dan is werken in de horeca een goed idee. In Maastricht vind je veel horecagelegenheden die op zoek zijn naar goede studenten. Bovendien sluiten de werktijden in de horeca prima aan op je studie.
  • Werken in een winkel. Het centrum van Maastricht is erg gezellig, mede door de vele winkels. Mogelijk kun je in één van deze winkels werken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bijbanen waar je tussen kunt kiezen. Bepaal daarom goed wat je leuk vindt om te doen. En bekijk vervolgens goed de studenten vacatures in Maastricht.

Flexibele werktijden

Heb je een studie waarbij geen enkele week hetzelfde is? Kies dan voor een bijbaan met flexibele werktijden. Dit is bijvoorbeeld een baan waarbij je vanuit huis kunt werken.

Hoe laat je je werkzaamheden uitvoert, maakt in de basis niks uit. Zolang je je werk maar op tijd af hebt. Een bijbaan met flexibele werktijden combineer je in ieder geval prima met je studie.

Goed te combineren met je studie

Volg je op dit moment een studie in Maastricht? Kijk dan goed naar de tijd die je hieraan kwijt bent. Op basis daarvan kun je bepalen wanneer je kunt werken. En daarmee zorg je ervoor dat studie en werk goed te combineren zijn.

Bovendien kun je kijken naar een bijbaan in je vakgebied. Volg je bijvoorbeeld een zorgopleiding? Kijk dan eens naar een bijbaan in de zorg. Op die manier voer je werk uit waar je ook nog een hoop van leert.

Goed verdienen

Wil je vooral goed verdienen? Kijk dan naar een bijbaan inclusief toeslagen. In onder meer de horeca kun je bovengemiddeld veel verdienen, mede dankzij de fooien. Uiteraard draait niet alles om het geld dat je verdient. Let daarom ook goed op of je het werk wel leuk vindt. Plezier halen uit je werk? Het is minstens net zo belangrijk als een goede vergoeding.

FAQ over bijbaan Maastricht

Wil jij die leuke bijbaan?

Ben jij er klaar voor om te starten bij die leuke bijbaan? Schrijf je dan vandaag in.

Inschrijven

Deel deze job

Leukste bijbanen in Maastricht

Laatste vacatures in Maastricht

Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wageningen, Zwollejob