Studenten logo.

De Leukste Studenten Bijbanen in Rotterdam

5 resultaten
Verified
Dienstverbanden
Beroepsgroepen
Opleidingsniveaus
Filters

Vind een studenten bijbaan in Rotterdam

Ben je als student woonachtig in Rotterdam? En merk je op dat je de nodige vrije tijd per week hebt? Ga dan op zoek naar een geschikte bijbaan in Rotterdam. Met zo’n bijbaan besteed je je tijd nuttig. En verdien je ook nog eens geld. Dat geld heb je absoluut nodig om het dure studentenleven te kunnen bekostigen.

Verdien lekker bij als Sales Agent! 🚀

Wil jij flexibele uren, goed verdienen en werken op toffe locaties? Sluit je aan bij ons team als Sales Agent en maak van elke werkdag een feestje! 🎉💼

Part time€15,00 - 18,00 per/uurAmsterdam, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht
Verkopers gezocht voor grote vloerenwinkel

Op zoek naar een sales bijbaan op de zaterdag? Wij zijn in diverse steden op zoek naar commerciële studenten!

Part time€12,00 - 18,00 per/uurAmersfoort, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht
Callcenter medewerker groene energie

Klaar om bij te dragen aan een groenere wereld vanuit hartje Rotterdam? 🌍💚 Sluit je aan bij ons team als callcenter medewerker Retentie en help klanten hun energiecontract te verlengen bij een duurzaam callcenter!

Part time€11,00 - 15,00 per/uurRotterdam
Parttime social media medewerker

Online bijbaan, social media account beheer, Instagram + X (Twitter)

Part time€12,00 - 17,00 per/uurAlmere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wageningen, Zwolle
Vakantiebaan: Financieel medewerker

Zoek jij een zeer goed verdienende vakantiebaan deze zomer? Ga werken met cijfers bij een grote verzekeraar van woningen.

Part time€17,00 - 20,00 per/uurDen Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam

Hoe vind je een leuke bijbaan in Rotterdam?

  • Kijk goed naar je studie. Volg je bijvoorbeeld een zorgopleiding? Kijk dan of er geschikte zorgvacatures bestaan. Check al met al of je je bijbaan op je studie af kunt stemmen.
  • Bepaal wat je leuk vindt. Werken doe je veelal om geld te verdienen. Maar, het is ook belangrijk dat je je werk leuk vindt. Zolang je je bijbaan leuk vindt, ga je met plezier naar je baan toe. En dat is minstens net zo belangrijk als het verdienen van geld.
  • Vergelijk de bijbanen goed met elkaar. Heb je de wens om een bijbaan in Rotterdam te vinden? Bekijk dan goed de openstaande vacatures met elkaar. Op basis daarvan kun je voor de beste vacature gaan!

Studenten vacatures in Rotterdam

In de stad Rotterdam wonen naar schatting zo’n 40.000 studenten. Een groot deel van deze studenten werkt met veel plezier in eigen stad. Heb jij deze wens ook? Dan doe je er verstandig aan om de studenten vacatures in Rotterdam te bekijken.

Goed te combineren met je studie

Welke studie volg je op dit moment in Rotterdam? Het maakt eigenlijk niet uit welke opleiding je op dit moment volgt. Voor elke studie is namelijk wel een geschikte bijbaan in Rotterdam te vinden.

Bovendien kun je bij veel bijbanen zelf je werktijden bepalen. Dit betekent dat je de bijbaan nóg beter kunt combineren met je studie.

Kijk goed naar het salaris

Wil je het dure studentenleven kunnen bekostigen? Dan heb je hier geld voor nodig. En aan dit geld kom je door te werken. Kijk daarom goed naar het salaris dat in de vacatures benoemd wordt.

Ga niet direct voor de bijbaan met hoogste uurtarief. Het is minstens net zo belangrijk dat je je bijbaan leuk vindt.

Veel bijbanen in Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Rotterdam? Maak je borst dan maar alvast nat. Het aanbod van studenten bijbanen is erg divers, waardoor je een goede vergelijking zou moeten maken.

Je kunt onder meer voor de volgende bijbanen kiezen:

  • Werken in een callcenter. Je kunt in Rotterdam voor meerdere callcenters werken. Dit werk kun je vanuit het callcenter zelf uitvoeren, maar ook vanuit je eigen huis.
  • Werken in de horeca. In Rotterdam zijn onwijs veel horecagelegenheden te vinden. En veel van deze horecagelegenheden zijn op zoek naar gemotiveerde studenten. Als je met name ’s avonds en in het weekend wilt werken, is dit een geweldige bijbaan.
  • Werken in een winkel. Heb je bijvoorbeeld een favoriete winkel in het centrum van Spanje? Dan is het aan te raden om eens bij die winkel voor een vacature te kijken.
  • Werken vanuit huis. Vanuit huis kun je meerdere werkzaamheden voor bedrijven in Rotterdam uitvoeren. Zo kun je administratief werk verrichten of een salesfunctie vervullen.

Dat je zoveel keuze hebt, is uiteraard een belangrijk voordeel. Je bent hiermee in staat om voor alleen de beste bijbaan te kiezen. De bijbanen die je niet alles lijken, kun je links laten liggen.

FAQ over bijbaan Rotterdam

Wil jij die leuke bijbaan?

Ben jij er klaar voor om te starten bij die leuke bijbaan? Schrijf je dan vandaag in.

Inschrijven

Deel deze job

Leukste bijbanen in Rotterdam

Laatste vacatures in Rotterdam

Amsterdam, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrechtjob
Amersfoort, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrechtjob
Rotterdamjob
Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerlen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wageningen, Zwollejob
Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdamjob