Studenten logo.

De Leukste Studenten Bijbanen in Utrecht

6 resultaten
Verified
Dienstverbanden
Beroepsgroepen
Opleidingsniveaus
Filters

Studenten bijbaan Utrecht

In de Domstad wonen naar schatting zo’n 30.000 studenten. Veel van deze studenten volgen hun opleiding in Utrecht. En zijn op zoek naar een leuke bijbaan in Utrecht. Geldt dit ook voor jou? Hieronder lees je alles over een leuke bijbaan in Utrecht.

Verdien lekker bij als Sales Agent! 🚀

Wil jij flexibele uren, goed verdienen en werken op toffe locaties? Sluit je aan bij ons team als Sales Agent en maak van elke werkdag een feestje! 🎉💼

Part time€15,00 - 18,00 per/uurAmsterdam, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht
Verkoop bijbaan keukens

Zet je commerciële talenten in bij een toonaangevend nationaal keukenbedrijf! Dit is een bijbaan voor studenten die alles willen leren over retail en sales.

Part time€15,00 - 17,00 per/uurAlmere, Breda, Eindhoven, Tilburg, Utrecht
Verkopers gezocht voor grote vloerenwinkel

Op zoek naar een sales bijbaan op de zaterdag? Wij zijn in diverse steden op zoek naar commerciële studenten!

Part time€12,00 - 18,00 per/uurAmersfoort, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht
Chauffeur Personenvervoer Meerdere regio's – Studenten Bijbaan

Op zoek naar een flexibele en betekenisvolle bijbaan die echt het verschil maakt? 🌟 Meld je aan als chauffeur bij Studenten.nl en verdien goed terwijl je mensen helpt in jouw gemeenschap! 🚗💼

Part time€16,50 - 23,00 per/uurLeiden, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hilversum, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Arnhem, Hengelo, Utrecht
Thuishulp medewerker

Wil jij een waardevolle bijbaan waarbij je hulpbehoevende mensen helpt door hun huis lekker schoon te maken en tegelijkertijd zorgt voor een stukje gezelligheid?

Part time€12,79 - 16,60 per/uurEnschede, Leiden, Nieuwegein, Utrecht

Hoe vind je een leuke bijbaan in Utrecht?

  • Bepaal wat je leuk vindt. Voordat je op zoek naar een nieuwe bijbaan gaat, moet je bepalen wat je leuk vindt. Het is immers wenselijk dat je je nieuwe bijbaan erg leuk gaat vinden.
  • Kijk goed naar je studie. Is het mogelijk om werk uit te voeren die op je studie aansluit? Dat is wel zo wenselijk. Ga daarom op zoek naar een bijbaan in Utrecht die op je studie aansluit.
  • Vergelijk de bijbaantjes goed met elkaar. Het aanbod van bijbanen in Utrecht is erg divers. Bekijk daarom de vacatures op je gemakje en solliciteer direct op de gewenste bijbaan.

Studenten vacatures in Utrecht

Werken naast je studie? Het is om meerdere redenen aan te raden. Je verdient hier geld mee. Je komt in contact met veel andere mensen. En je kunt ook nog aan je skills werken. Bovendien heb je in Utrecht de keuze uit veel leuke bijbanen.

Veel bijbanen in Utrecht

Eerder hebben we je al geadviseerd om na te denken over wat je leuk vindt. Dit heeft vooral met het diverse aanbod van bijbanen in Utrecht te maken:

  • Horeca bijbaan. Heb je al enige ervaring in de wereld van horeca? Of lijkt het je leuk om te werken in de horeca? In Utrecht kun je uit behoorlijk veel horeca bijbanen kiezen.
  • Werken in een winkel. Het centrum van Utrecht is erg gezellig en boordevol met leuke winkels. Heb je hier een favoriete winkel? Mogelijk kun je in die winkel werken, bijvoorbeeld als verkoper.
  • Vanuit huis werken. Ben je vooral op zoek naar een flexibele baan? Ook daarvoor zit je in Utrecht goed. Veel werkgevers zijn op zoek naar studenten die vanuit huis kunnen werken. Je geniet hierbij van flexibele werktijden. En dus van een leuke flexibele bijbaan.
  • Callcenter. Ben je communicatief vaardig? Kijk dan eens naar het werken als klantenservice medewerker.

Kijk goed naar het salaris

Het is belangrijk om in het leven leuke dingen te doen. Om leuke dingen te kunnen doen, heb je als student veel geld nodig. Voor een leuke bijbaan in Utrecht te kiezen, kun je het benodigde geld verdienen.

Het advies is om hierbij goed naar het salaris te kijken. Kijk goed naar het basissalaris, maar ook naar mogelijke toeslagen. Met een hoog uurtarief kun je in ieder geval nog meer van het studentenleven genieten.

Flexibel, leuk en hard werken

Ben je als student op zoek naar een bijbaan in Utrecht? Besef dan goed dat je veel keuze hebt. En dat je dus een prima vergelijking voor jezelf kunt maken.

Naar wat voor startersfunctie gaat je voorkeur uit? Wil je vooral flexibel kunnen werken? Of gaat je voorkeur uit naar een bijbaan in Utrecht waarbij je hard moet werken? De keuze is aan jou.

Feit is dat je er niet met je pet naar kunt gooien. Werk hard, draag je steentje bij en help je werkgever daarmee. Mogelijk kun je op termijn veel hebben aan de baan die je nu als student uitvoert!

Weinig eisen

Zou je graag aan de slag willen in Utrecht? Kijk dan vooral naar de vele soorten bijbaantjes. Mogelijk kun je als magazijnmedewerker actief worden. Ook kun je promotiewerk uitvoeren of als winkelmedewerker aan de slag gaan.

Gaat je voorkeur naar dergelijke banen uit? Dan hoef je hier niet al te veel kennis of ervaring voor te hebben. Als winkelmedewerker is het bijvoorbeeld van belang dat je goed met klanten om kunt gaan. Eventuele werkervaring is vaak niet nodig.

FAQ over bijbaan Utrecht

Wil jij die leuke bijbaan?

Ben jij er klaar voor om te starten bij die leuke bijbaan? Schrijf je dan vandaag in.

Inschrijven

Deel deze job

Leukste bijbanen in Utrecht

Laatste vacatures in Utrecht

Amsterdam, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrechtjob

Verkoop bijbaan keukens

Studenten.nl Jobs
Almere, Breda, Eindhoven, Tilburg, Utrechtjob
Amersfoort, Amsterdam, Breda, Delft, Den Bosch, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrechtjob
Leiden, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Hilversum, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Arnhem, Hengelo, Utrechtjob

Thuishulp medewerker

Studenten.nl Jobs
Enschede, Leiden, Nieuwegein, Utrechtjob