Studenten logo.

De Leukste Studenten Bijbanen in Utrecht

731 resultaten
Verified
Dienstverbanden
Beroepsgroepen
Opleidingsniveaus
Filters

Studenten bijbaan Utrecht

In de Domstad wonen naar schatting zo’n 30.000 studenten. Veel van deze studenten volgen hun opleiding in Utrecht. En zijn op zoek naar een leuke bijbaan in Utrecht. Geldt dit ook voor jou? Hieronder lees je alles over een leuke bijbaan in Utrecht.

Zorg bijbaan in Utrecht

Wil jij een goedbetaalde bijbaan in Utrecht mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Part time€16,59 - 16.50 per/uurUtrecht
Bijbaan Utrecht, lekker verdienen!

Verdien goed en geniet van de leukste bijbanen in Utrecht. Van Horeca tot Thuiszorg en van Administratie tot Klantcontact. Schrijf je vandaag nog in!

Part time€12,00 - 20.00 per/uurUtrecht
Operationeel Medewerker

Ben jij onze gezellige nieuwe collega?

Full time€1000,00 - 2600.00 per/maandAmsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Hilversum, Haarlem, Almere, Diemen
Bijlesstudenten gezocht Utrecht

Bijlesstudenten gezocht in Utrecht voor individuele bijles aan huis; 20 euro per uur 

Part time€20,00 - 20.00 per/uurUtrecht
Parttime verzorgende in Utrecht

Naast je studie ervaring opdoen in de ouderenzorg?

Part time€12,00 - 13.00 per/uurUtrecht

Hoe vind je een leuke bijbaan in Utrecht?

  • Bepaal wat je leuk vindt. Voordat je op zoek naar een nieuwe bijbaan gaat, moet je bepalen wat je leuk vindt. Het is immers wenselijk dat je je nieuwe bijbaan erg leuk gaat vinden.
  • Kijk goed naar je studie. Is het mogelijk om werk uit te voeren die op je studie aansluit? Dat is wel zo wenselijk. Ga daarom op zoek naar een bijbaan in Utrecht die op je studie aansluit.
  • Vergelijk de bijbaantjes goed met elkaar. Het aanbod van bijbanen in Utrecht is erg divers. Bekijk daarom de vacatures op je gemakje en solliciteer direct op de gewenste bijbaan.

Studenten vacatures in Utrecht

Werken naast je studie? Het is om meerdere redenen aan te raden. Je verdient hier geld mee. Je komt in contact met veel andere mensen. En je kunt ook nog aan je skills werken. Bovendien heb je in Utrecht de keuze uit veel leuke bijbanen.

Veel bijbanen in Utrecht

Eerder hebben we je al geadviseerd om na te denken over wat je leuk vindt. Dit heeft vooral met het diverse aanbod van bijbanen in Utrecht te maken:

  • Horeca bijbaan. Heb je al enige ervaring in de wereld van horeca? Of lijkt het je leuk om te werken in de horeca? In Utrecht kun je uit behoorlijk veel horeca bijbanen kiezen.
  • Werken in een winkel. Het centrum van Utrecht is erg gezellig en boordevol met leuke winkels. Heb je hier een favoriete winkel? Mogelijk kun je in die winkel werken, bijvoorbeeld als verkoper.
  • Vanuit huis werken. Ben je vooral op zoek naar een flexibele baan? Ook daarvoor zit je in Utrecht goed. Veel werkgevers zijn op zoek naar studenten die vanuit huis kunnen werken. Je geniet hierbij van flexibele werktijden. En dus van een leuke flexibele bijbaan.
  • Callcenter. Ben je communicatief vaardig? Kijk dan eens naar het werken als klantenservice medewerker.

Kijk goed naar het salaris

Het is belangrijk om in het leven leuke dingen te doen. Om leuke dingen te kunnen doen, heb je als student veel geld nodig. Voor een leuke bijbaan in Utrecht te kiezen, kun je het benodigde geld verdienen.

Het advies is om hierbij goed naar het salaris te kijken. Kijk goed naar het basissalaris, maar ook naar mogelijke toeslagen. Met een hoog uurtarief kun je in ieder geval nog meer van het studentenleven genieten.

Flexibel, leuk en hard werken

Ben je als student op zoek naar een bijbaan in Utrecht? Besef dan goed dat je veel keuze hebt. En dat je dus een prima vergelijking voor jezelf kunt maken.

Naar wat voor startersfunctie gaat je voorkeur uit? Wil je vooral flexibel kunnen werken? Of gaat je voorkeur uit naar een bijbaan in Utrecht waarbij je hard moet werken? De keuze is aan jou.

Feit is dat je er niet met je pet naar kunt gooien. Werk hard, draag je steentje bij en help je werkgever daarmee. Mogelijk kun je op termijn veel hebben aan de baan die je nu als student uitvoert!

Weinig eisen

Zou je graag aan de slag willen in Utrecht? Kijk dan vooral naar de vele soorten bijbaantjes. Mogelijk kun je als magazijnmedewerker actief worden. Ook kun je promotiewerk uitvoeren of als winkelmedewerker aan de slag gaan.

Gaat je voorkeur naar dergelijke banen uit? Dan hoef je hier niet al te veel kennis of ervaring voor te hebben. Als winkelmedewerker is het bijvoorbeeld van belang dat je goed met klanten om kunt gaan. Eventuele werkervaring is vaak niet nodig.

FAQ over bijbaan Utrecht

Wil jij die leuke bijbaan?

Ben jij er klaar voor om te starten bij die leuke bijbaan? Schrijf je dan vandaag in.

Inschrijven

Deel deze job

Leukste bijbanen in Utrecht

Laatste vacatures in Utrecht

Zorg bijbaan in Utrecht

Thuiszorg bijbaan
Utrechtjob

Bijbaan Utrecht, lekker verdienen!

Studenten uitzendbureau
Utrechtjob
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Hilversum, Haarlem, Almere, Diemenjob

Bijlesstudenten gezocht Utrecht

Abacus Bijlesinstituut
Utrechtjob