Studenten logo.

Stichting Jongeren Huisvesting Twente

Voor betaalbare en kwalitatief goede huisvesting in het centrum van Enschede en Hengelo.
Enschede|
Stichting Jongeren Huisvesting Twente logo
Stichting Jongeren Huisvesting TwenteSchrijf je snel in bij de SJHT!
Instelling: Student housing
Opening hours: 08:30 - 17:00
Tel: 053-4801747
Adres: Lasondersingel 178, Enschede

Over

Stichting Jongeren Huisvesting Twente (SJHT) is een woningcorporatie voor studenten en jongeren tussen de 18 en 30 jaar met een minimaal inkomen. Wij zijn specialist in de verhuur van betaalbare en kwalitatief goede huisvesting in het centrum van Enschede en Hengelo.


Voor ieder wat wils

Bij ons ben je aan het goede adres als je op zoek bent naar een kamer in een studentenhuis of een plek voor jezelf in de vorm van een studio of appartement met aparte slaapkamer.


Zoek je een kamer?

Je kunt je inschrijven bij de SJHT voor kamers in een woongroep/studentenhuis. Onze wooneenheden liggen veelal in het centrum van Enschede en Hengelo. De grootte van een groep varieert van twee tot acht personen. Je deelt keuken, douche en toilet met de huisgenoten.


We bieden kwaliteit, geen overbodige luxe

Wij zijn een professionele en betrouwbare organisatie die grote waarde hecht aan kwalitatief goede woonruimte en zetten ons dagelijks in voor een schone en veilige woonomgeving.


We houden huurprijzen betaalbaar

We zien het als onze missie iedere jongere een goede start te bieden door het beschikbaar stellen van een betaalbare plek. Wij spannen ons in om de positie van Enschede als een van de meest betaalbare studentensteden te behouden.


We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt

Door de kleinschaligheid van onze organisatie staan we dicht bij onze huurders. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de wensen en behoeften van onze huurders. We hebben oog voor de woon- en leefomstandigheden van al onze huurders en bieden een veilige plek.


Hoe kom je in aanmerking voor woonruimte?

Allereerst schrijf je je in bij de SJHT. Als je op een kamer reageert via onze website, krijg je de contactgegevens van de groep. De groep kiest de nieuwe huisgenoot uit. Neem contact op met de groep voor een kamerbezichtiging. De bemiddeling van appartementen gaat volgens inschrijftijd. Je reageert via onze website op het woonaanbod. De drie kandidaten met de langste inschrijftijd mogen het appartement bezichtigen. Na bezichtiging geef je aan of je het appartement wilt huren.


Zoek je iets voor jezelf?

Schrijf je dan in voor een studio of tweekamerappartement. Een studio bestaat uit een woon-/slaapkamer met keukenblok en een aparte badkamer. Een studio heeft geen aparte slaapkamer. Een tweekamerappartement bestaat uit een woonkamer met keukenblok, een aparte slaapkamer en een aparte badkamer.


Roomspot

Je vindt ons beschikbare aanbod op www.roomspot.nl. Om hier op te kunnen reageren moet je je inschrijven als woningzoekende. Inschrijven is helemaal gratis.

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten