Studenten logo.

Albertus Magnus

Verified by Studenten.nl
Groningen|
Albertus Magnus logo
Wordt een lidAls je interesse hebt om lid te worden van LSVb vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op
Type studentenvereniging: Student society
Aantal leden More than 1000 employees
Contributie: 0.00
Tel: 050-3130704
Adres: Brugstraat 8, Groningen

Over

De R.K.S.V. Albertus Magnus is de grootste studentenvereniging van Groningen en speelt inmiddels al 125 jaar een belangrijke rol in het Groningse studentenleven. Deze zomer hebben we dan ook groots ons 24e lustrum gevierd! Onze traditionele vereniging heeft haar thuis in de 16e-eeuwse monumentale sociëteit aan de Brugstraat. Albertus kan jou een onvergetelijke studententijd bieden!


Lidmaatschap op jouw manier!

Naast haar eeuwenoude tradities, wordt Albertus gekenmerkt door haar open karakter. Albertus biedt een thuis aan tal van verschillende persoonlijkheden, waardoor elk nieuw lid gemakkelijk zijn of haar plek binnen de Vereniging vindt. De diversiteit van de Vereniging maakt het voor iedereen mogelijk zich op sociaal, cultureel, sportief, maatschappelijk en ook intellectueel gebied te ontplooien. Het lidmaatschap biedt ruimte voor ontspanning, gezelligheid en vriendschap: wanneer je lid wordt van Albertus bouw je in een korte tijd vriendschappen voor het leven op! Dit kan in de vorm van jaarclubs, disputen, commissies of binnen een van de 200 gezellige studentenhuizen die Albertus rijk is!


Doe ervaring op!

Behalve het opbouwen van sociale contacten, kun je op Albertus ook veel commissie- en bestuurservaring opdoen. Van het organiseren van een feest op de Sociëteit, sportevenement bij een van onze subclubs of een benefietactie, tot het meespelen in een musical of een van de bands die de Vereniging rijk is. In een commissie of bestuur kun je ervaringen opdoen waarmee je jezelf ontwikkelt en die je sterken in je verdere carrière.


Studie en Albertus?

De afgelopen jaren lag het percentage eerstejaars Albertianen dat hun BSA haalde hoger dan het Groningse gemiddelde! Studeren wordt namelijk makkelijker en leuker als je bij Albertus lid bent; de Vereniging faciliteert studieruimtes, biedt tentamentrainingen en handig studiemateriaal aan en bovenal nemen Albertianen elkaar ook op gebied van studie altijd op sleeptouw.

... Meer

Reviews

Geen rating

Review achterlaten